Takze jsem do Fokkera rizl ...
Ale za cele odpoledne a vecer jsem stihl udelat kompletne jenom motor ... Kokpit a to ostatni mne jeste ceka ... I kdyz je mam uz vyrizle ...
Jinak se budu snazit o kamo ktere je na obalu ... Ovsem moje sranda je, ze veskere potrebne barvy jsou v Brne (a koupene !!!) ... Muj problem je, kdy mi pojede nejblizsi spoj Brno-Muenchen !!!
Přílohy
Motor bez stinovani ... Natren jenom stetcem ...
100_1199x.jpg (63.11 KiB) Zobrazeno 2140 krát
Dukaz, ze jsem odpoledne jeste mel kompletni bednu ...
Já jsem začal taky motorem, ale málem jsem si ho hned zkurvil, když jsem tam dal moc filmovýho lepidla a rozleptaná hmota mi vyfrčela mezi válce, ale snad to bude ok. Taď v práci makám , aby jsem mohl čistit díly kokpitu.
no já zůstanu u svého zelenomoderého z bedny. Jinak zrovna brousím nějaký titernosti do kokpitu a k motoru a přijde mi, že se jin trošku rozjela forma, ale možná je to jen můj dojem. Co vy na to?
Stav sobota 1 h ráno. Hotový motor, téměř nabarvený a slepený interiér, slepená křídla, zničený tričko od vteřinového lepidla. Je to vlastně můj druhý pokus s lepty, když nepočítám upínací pásy a zatím je to pěkný drama. Asi 20 minut jsem honil cedulku u motoru po všech čertech, než se konečně chytla tam,kde měla, abych pak zjistil, že stejně není vidět Ale jinak pohodová stavba, akorát malilinko ujetá forma a hodně měkký plastik, filmové lepidlo ho hodně naleptává.
To Petr Prazak: Tak jsi asi nejdal ... Ja vcera totalne vypadl, takze jsem k tomu zasedl az ted rano. No motor je stale takovy jaky byl ve ctvrtek ... Ale hodim na nej patinu a cedulky a pofrcim dal ...