M.
Martin Benko
Painkiller píše:Já ho snad už načnua ty podvozkový šachty jsou éňo ňůňo - i když jsou žlutý tak předpokládám že to je Aires, co?
Martin Černý 'Černoch' píše:Martine ty fotky za prd. Je na nich vidět kulový, přefoť to trochu ve stínu nebo až bude podmrakem a taky trochu detailů na povrch
mess píše:Painkiller píše:Já ho snad už načnua ty podvozkový šachty jsou éňo ňůňo - i když jsou žlutý tak předpokládám že to je Aires, co?
Jasne, jsou supr. Jen zacni, myslim, ze to jeste muzes stihnout postavit driv jak my
Painkiller píše:No vzhledem k tomu že na MF chodim už rok co jsem začal lepit, a mám akorát tři rozestavěný modely tak o tom SILNĚ pochybuju![]()
Snad s F-16 pohbu během nadcházejících dvou týdnů (ne-li dodělám
), tak bych se během příštího týdne mohl připojit
jen rozvažuju jestli koupit ty šachty...jéééžiš, teď koukám, že stojej 360kč, tak to mě neminou, kua to je zas peněz v jednom modelu...
mess píše:Painkiller píše:No vzhledem k tomu že na MF chodim už rok co jsem začal lepit, a mám akorát tři rozestavěný modely tak o tom SILNĚ pochybuju![]()
Snad s F-16 pohbu během nadcházejících dvou týdnů (ne-li dodělám
), tak bych se během příštího týdne mohl připojit
jen rozvažuju jestli koupit ty šachty...jéééžiš, teď koukám, že stojej 360kč, tak to mě neminou, kua to je zas peněz v jednom modelu...
A trysky, mas?![]()
M.
Zpět na Skupinové a tématické stavby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků