Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

SWEET WEEK s He-162

Group and Thematic builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod David Matušek » 10 kvě 2005, 11:49

No pokud chcete, muzeme odstartovat drive, neni problem :lol:
David Matušek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 10 kvě 2005, 11:50

Teoreticky ano ... Ale musi tu byt jednoznacny souhlas vsech ... :!:
A hlavne je to sweet week a nebo "long sweet week" (so-ne) ... :?:
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 11 kvě 2005, 18:27

kauli - tak jsem probehl obchody v praglu a He-162 nemaj. Prej by ho meli odstat pristi tyden v utery nebo ve stredu. Vzhledem k tomu, ze do Prerova nakonec pojedu az o tyden pozdejc (v sobotu 21.5. vecer az v noci), tak bych to jeste porad mohl vzit. Cena by mela byt tesne pod 400. Holt, modely od Dragonu sou drahy :( Co sem potkal byl akorat mistel za cca 520...
ad ja a sweet week - tentokrat se asi nezucastnim, zacit bych mohl az v utery a v sobotu budu zase pryc :-(
Honza Jezl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jakub Vilingr » 12 kvě 2005, 06:30

To Honza Jezl - ale byl bys nějvětší masér, kdybys to stihnul :lol: :lol: :lol:
Kubrt
Modelplac
Instagram
Facebook
Průvodce světem plastikového modeláře
Průvodce světem plastikového modeláře 2
Jakub Vilingr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod clive » 12 kvě 2005, 06:32

Muze se zacit s pripravnejma pracema? Musim kazdej dil vysekat.... :wink:
clive

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Kotas » 12 kvě 2005, 06:41

já sem už natěšenej, ale nevim jak budu stíhat :( o víkendu na stavbě a v po práci doma tak v 18.00 nejdřív. Asi si dám noční :idea:
Jan Kotas

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 12 kvě 2005, 06:58

To jsme dva ... Ja uz tu krabici obhlizim nevim jak dlouho (teda od doby co ji mam doma) ... Jinak mam kliku, ze na dokoncovani budu mit naprosto legalni vony den (ctvrtek) 8) Jinak bych naprosto nestihal stejne jako ty ... V praci do vecera a pak jeste nocovky, abych vuuubec stihal ...
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 12 kvě 2005, 08:31

vzhledem k tomu, ze mam k tomu He-162 resinovy detail set a plechy od ediku, tak i kdybych mel ty ctyri dny cely volny, tak to nabeton nestihnu ;-))
Honza Jezl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod clive » 12 kvě 2005, 08:36

Honza Jezl píše:vzhledem k tomu, ze mam k tomu He-162 resinovy detail set a plechy od ediku, tak i kdybych mel ty ctyri dny cely volny, tak to nabeton nestihnu ;-))

Ja to budu cely vyrezavat, ale stihnout to musim... :wink:
clive

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 12 kvě 2005, 08:47

Panove nejde o to to stihnout ale proste zazit tu srandu a pokusit se o to ... Sam se desim tech Ediku ... Je to docela na palicu, co vsechno na to udelali ... A uprimne, ja mam taky bobky, jestli to stihnu ...
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod clive » 12 kvě 2005, 08:50

peter z DE píše:Panove nejde o to to stihnout ale proste zazit tu srandu a pokusit se o to ... Sam se desim tech Ediku ... Je to docela na palicu, co vsechno na to udelali ... A uprimne, ja mam taky bobky, jestli to stihnu ...

Ja to vim ze to nestihnu, ale delam ze to nevim... :roll:
clive

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 12 kvě 2005, 09:01

no ja mam totiz jinej problem - jak se obcas necham "vyprovokovat" k nejake takovehle akci, tak odlozim vse rozdelany a zacnu neco novyho. A pak nejen ze nedodelam to drive rozdelany, ale zpravidla ani nedodelam to "neco novyho". Vcera sem si dal tu praci a vypsal si, kolik veci mam rozpracovanych. Je to 12 modelu... A to sem nepocital ty, kde sem zatim jen opravoval ryti :-(( A to v nove vitrince (tj. v me "pokrocilejsi" kvalite, - tj. nepocitam stetcovany modely a modely bez stinovani, washe, drybrushe atd) mam postavenych shodou okolnosti taky 12 modelu... Prislo mi, ze je to kapanek nepomer. :-) Jo a nepostavenych modelu mam cca 45-50... Takze ted chci aspon polovicku z tech 12 dodelat, nez se pustim do nejake dalsi peripetie :-)
Honza Jezl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod clive » 12 kvě 2005, 09:06

Honza Jezl píše:no ja mam totiz jinej problem - jak se obcas necham "vyprovokovat" k nejake takovehle akci, tak odlozim vse rozdelany a zacnu neco novyho. A pak nejen ze nedodelam to drive rozdelany, ale zpravidla ani nedodelam to "neco novyho". Vcera sem si dal tu praci a vypsal si, kolik veci mam rozpracovanych. Je to 12 modelu... A to sem nepocital ty, kde sem zatim jen opravoval ryti :-(( A to v nove vitrince (tj. v me "pokrocilejsi" kvalite, - tj. nepocitam stetcovany modely a modely bez stinovani, washe, drybrushe atd) mam postavenych shodou okolnosti taky 12 modelu... Prislo mi, ze je to kapanek nepomer. :-) Jo a nepostavenych modelu mam cca 45-50... Takze ted chci aspon polovicku z tech 12 dodelat, nez se pustim do nejake dalsi peripetie :-)

Ja mam cca 30modelu postavenych v krabicich a cca 6 ve vytrince, teda v tom koutku co jsem ukoristil... a rozpracovanejch modelu budu mit cca tak 5 ale celkem jich mam nepostavenejch cca 200 ale v tom pocitam i 7 La7 a 5 od KP atd ne vzdy jsem sel po kvalite... babicka pritelkyne pracovala ve smeru... (posledni ulovek ze sklepa ani neznam myslim ale ze je to ten LeO nebo co a 2x Fokker Dr I.) ja mam ale rad tyhle levny modely, protoze se na nich da experimentovat a He-162 budu stetkovat... nemam kde rozlozit strikacku... ale u tohodle modelu by to tolik nemelo vadit jako to vadi me... :cry:
clive

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 12 kvě 2005, 09:23

No uprimne panove, ja se taky stal sberatelem stavebnic ... A mam taky dva modely rozdelane ... F-15E, ktera se jakztakz dokoncuje - dal jsem si ji pred cumak, tak na ni, kdyz mi zbyde cas a sila, pracuji ... No a muj Me-262 ... Na ten si momentalne jeste netroufam ... Zvoral jsem kamo ... !!!
No a ve skrini mam nachystane dalsi modely a to ted mam profipaky od Edy na dve chmelnice !!! Taky mam v planu asi tak 2-3 roky udelat Su-25, protoze mi ho mladici zaletali ...
Takze tahle akce je pro me jako duvod pro novy zacatek a dodelani v terminu ... !!! Beru to jako vyzvu, model nevypada slozite a hlavne se mi libi od doby, kdy jsem na nej narazil v prodejne nekdy kolem vanoc ... Takze ho chci mit !!! A jestli to nestihnu, tak se ho pokusim dodelat jak nejrychleji to pujde.
Berte tuhle akci jako motivaci !!! A hlavne srandu !!! Pak se budeme muset nekde na soutezi slezt aby jsme to porovnali primo !!! 8)
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 12 kvě 2005, 10:50

clive píše:Ja mam cca 30modelu postavenych v krabicich a cca 6 ve vytrince, teda v tom koutku co jsem ukoristil... a rozpracovanejch modelu budu mit cca tak 5 ale celkem jich mam nepostavenejch cca 200 ale v tom pocitam i 7 La7 a 5 od KP atd ne vzdy jsem sel po kvalite..

aha, tak ve vitrince u me znamena rovnez v krabicich jelikoz na ubytovne to neni kam davat. A modely v krabicich jsem pocital jen ty, ktere bych teoreticky i mohl stavet :-) No uvidime, heinkela si rozhodne do prahy privezu, ale spis budu opravdu radeji dodelavat rozdelane...
Honza Jezl

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Skupinové a tématické stavby