Tak zřejmně poslední letošní úprava. Resiny jsou o kus kratší, než by bylo zdrávo asi tak o 3/4 mm. Kratší jsou i dekly podvozku, takže jsem to musel opravit plastovou destičkou.Po vybroušení už je všechno akorát.
Vyzera ze najviac maka Michael .. Tiez pozeram, ze nam to tu riadne zaspalo... asi riadny King kong po Silvestri Ja som 4 dni bol nevladny v posteli , dnes som prvy den na nohach a prave sa idem k tomu posadit...
....Some are born to sweet delight, Some are born to endless night......
Michal moc nešlape. Jen tak trochu. Teď pro mě začíná ta blbá část stavby.Zatmelil jsem díry ve kterých měly být panty pumovnice, osadil motorvé gondoly na křídla a dotmelil schody, které byly jak vpředu, tak i vzadu. Taky jsem milliputem dotmelil vnitřní část klapek v křídle. No a nakonec zase narazil na sražené resinové díly. Tak to zase musím prodloužit. To sklo jsem nafoukal 1200 surfem a hned se s tím líp dělá.
Chlapi, mám všetko, len chuť sa nejako nechce nabudiť. Neviem prečo. Tak som sa na tú stavbu tešil. Mám to tu rozbabrané a neťahá ma k tomu. A to som to chcel sfúknuť za tri týždne... Asi som premotivovaný - ako hovoria športovci, keď machrujú a potom ho**o dokážu. Uvidíme cez víkend, to by mohol nastať zlom a progres.
Tak cez víkend som to celé prenitoval. A už ma tá stavba začala brať. Ale ako som písal - krabička, maximálne interiér od CMK. Otvárať nič nebudem, sem - tam drôtik na vylepšenie vzhľadu.
Bavili jsme se tady o tom pár stran vpředu. Nakonec se rozhodlo takhle. Pak to alespoň bude větší překvapení v galerce. Já se teď hrabu s většíma věcma, abych mohl nejtovat. ( To se mi ale nechce ) Dodělal jsem taky přistávací reflektory do světel, pozičky, do přední šachty jsem dolepil plechy od edy a vybrousil vnitřky klapek. Stačí to jen dobrousit, připravit si táhla klapek a už mě to nejtování nemine. Tak zase za tejden. Stod se rychle blíží a já bych chtěl dodělat XP-82, zasek jsem se na vejfukách.