Michal Vyparina píše:Vojto,
tady máš stavbu F. Tomčiho viewtopic.php?f=57&t=37671&hilit=spitfire Výjimečně i s pomalejším postupem.
Aha, já myslel že chce Vojta tu novou devítku. Tyhle starý kousky mně nenapadly.
Michal Vyparina píše:Vojto,
tady máš stavbu F. Tomčiho viewtopic.php?f=57&t=37671&hilit=spitfire Výjimečně i s pomalejším postupem.
jarda malý píše:nějaký mrtvý to tu je... základní nástřik céčkovýma gunze, kupodivu su zatím s výsledkem spokojen, nikde se nic nepodstříklo, nic nestrhlo, jako bych to ani nedělal jázbývá domalovat drobnosti, zalakovat, zadekálovat (oldo?), nějakou tu patinu střídmě a snad i hotovo
Pojistovak píše:Michal Vyparina píše:Vojto,
Aha, já myslel že chce Vojta tu novou devítku. Tyhle starý kousky mně nenapadly.
nganasan píše:Mám na mysli označený místo. Jak kdyby tam byly ty kryty šachty 2 na sobě..
jarda malý píše:tak zdvojení alias rantlík jsem nějak nepodchytil, je tam jak je vidět na fotce. proč ho tam dali nevím, ale otřep to není, je to moc souvislý na otřep. a milane, klapky mám vysunutý jen tak zlehka, samozřejmě bez rlm proužkutož tak no...
Zpět na Skupinové a tématické stavby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků