No pokud se nepletu, je tady navrh na cervenec, srpen. Ja osobne se priklanim az k tomu srpnu. Takze dle meho od 1.8. do 31.8.2005 ... Ale ocekavam potvrzeni ostatnimi ...
No, moc rad bych se pridal, ale 31.cervence se pravdepodobne stehuju do Nemecka, kde budu nakou dobu rabotat. Takze at to date na cervenec nebo na srpen, tak se na 90% nepridam
no ... pokud nebudu na srpen odvelen sluzebne do Francie nebo kamkoliv jinam, tak by mne to velmi zajimalo ... nepostavenejch svalbin mam aspon 6 ... tak by byla motivace udelat dalsi kousek :) Budto Hasegavu 1:72 s ceskym markingem, nebo neco v meritku kolem 1:15 litaci :)
Proberu to se spolupachatelem Lubošem a vypotíme sem termín od kdy do kdy... Já jsem spíše chtěl vědět esivá se někdo chytne a koukám, že je nás kopa, takže by to mohlo bejt oukej
David Matušek píše:neni problem mezi tim si jeste slehnem ten sweet week s P-39
P-39 bych mel mit v Legatu zase a opet vaku... Tak bych do toho asi zase sel, i kdyz se mi to s He-162 nepovedlo i kdyz ted uz jen bezbarvak a dekaly a je taky hotova... Koupil jsem si original redidlo Agama a na 6006 asi kaslu kdyz nebudu strikat....
že by???
ta švalba mě láká - mám už dlouho v hlavě a vlastně i na stole takovou věc - napasovat čumák z kanónové švalby od Dragonu a na Tamyií trup - že to jde vím kamarád má takhle rozdělanou tu s proskleným šňupákem.
Kubo jak to vypadá s tím termínem?