kitir píše:Tomteda46 píše:
Kde Michal "ohlašuje drama" a ještě k tomu nenávistně ? ? ? ?
Michal vynesl verdikt. Řekl nám seznam špatných věcí, aniž by nám ukázal nějaké obrázky, aniž by uvedl místo, aniž by popsal, proč jsou špatné. Hodnotil (jako špatné) skládání modelu a zároveň prohlašuje, že si ho nekoupí. Proto ji nesestaví a nezkontroluje. Očekával bych však, že takové hodnocení napíše někdo, kdo model zná a sestavil. Já ano, sestavil jsem jich spoustu a vím, že Michał prostě říká nesmysly. A rozhodně bych očekával, že nebude osud napsán jako jediný správný názor.
Mám na mysli rozdíl mezi:
- "to je špatně".
a:
- "podle mého názoru je to špatně, na obrázcích to vidím jinak".
To není zanedbatelný rozdíl, ale zásadní. V prvním případě se vyjadřujete tónem znalce, aniž byste předložil jakýkoli důkaz. V druhém případě se ptáte a vyjadřujete svůj názor. První tón se mi moc nelíbí a to je vše. Jak jsem psal - na takovém místě nemá smysl diskutovat, už se budu snažit nic neříkat.
Atlis píše:Tomteda46 píše:Kitire, čeština je tvoje rodná řeč, nebo ti to překládá translátor?
Nie je. Myslím, že podľa mesta a krajiny v opise by Ti to mohlo zapnúť. Ale inak máš problém pochopiť význam toho, čo napísal?
Michal Vyparina píše:Pane Fabiku,
pro mě cen.srovnání Eduard vs. IBG vychází jasně ve prospěch Eduardu. Porovnávání od Edy Weekend a IBG. Tady je výbava +- stejná.
Porovnávat profipack a holý model od konkurence je nesmysl.
Karel Pilát píše:A není to jedno, kolik Dora od IBG stojí, a kolik je tedy cenový rozdíl, když Eduard Fw190D nedělá a v dohledné době dělat nebude?
Atlis píše:Kde si kúpim Doru Eduard prosím?
Jakub Vilingr píše:Zdeňku, chápu, že jsi velký zastánce Edaurdu,..
Atlis píše:Tomteda46 píše:Kitire, čeština je tvoje rodná řeč, nebo ti to překládá translátor?
Nie je. Myslím, že podľa mesta a krajiny v opise by Ti to mohlo zapnúť. Ale inak máš problém pochopiť význam toho, čo napísal?
Michal Šourek píše:Kitire, najdi mi prosim, kde jsem napsal, ze si model nekoupim, psal jsem, ze cekam, az dorazi k nam na sever, coz jsem vcera dokladoval fotkou a prinesl ho domu.
Vl.Šulc píše:Dovolím si upozornit, že naprosto stejně se MŠ chová už asi 30 let k nám. A ke Speciál Hobby také. Má kvůli tomu u nás ve firmě i tomu odpovídající přezdívkuNedávno jste mi tady vysvětlovali, že kritika i malých nedostatků je nutná k tomu, abychom se zlepšovali a posouvali dál
Vl.Šulc píše:To od vás není hezké, že nechcete Polákům umožnit stejnou službu!![]()
jenda58 píše:O fotkách psal Michal tady. (sem jde dát jen předpotopních 512 kB)
Vl.Šulc píše:Vy jste Polák, nebo Čech?
Pojistovak píše:jenda58 píše:O fotkách psal Michal tady. (sem jde dát jen předpotopních 512 kB)
I předpotopních 512kb může být krásná velká fotky.
Buďte rádi, že se můžou fotky ukládat tady a ne někde linkovat ze serveru. BTW: aktuálně mají fotky dohromady nějakých 300Giga a každý den přibyde nějakých 250 kousků
Uživatelé procházející toto fórum: Jester, Rimmer, Robert Blaschke a 23 návštevníků