Ta Zásilkovna opravdu citelně chybí, v kombinaci s dost vysokým limitem pro poštovné zdarma. Ale co čekat, když Eduard musí neustále řešit žádosti modelářů, co dalšího přidat do krabiček - skleničky, hrníčky, ubrousky, pivo, plakáty, malé obrazy, velké obrazy, figurky, a pak jaké subverze téhle okrajové verze ještě udělat, atd. Nicméně Eduarde pochlap se, zlevni a hlavně zjednoduš nám vyzvedávání balíků tou Zásilkovnou. Protože teď je to jak píše kolega. Nakoupím Eduardí výrobky tam, kde stejně prodávají jeho věci za BFC ceny a mají poštovné zdarma od 1000 Kč.
Hotovo 1/72 2025: Leopard 2A4 (Trumpeteer - mizerný model!), Praga Škoda L (Peewit)
To asi Eduardovi jedno není, protože pokud v krámě nakoupíš za stejnou cenu jako u Edy, tak Eduardům zůstává doma obchodníkova marže (nezávidím jim ji, naopak). To jen takový ranní laický postřeh.
Eduard určitě nechce aby jen prodával u sebe a vše sebral obchodníkům .. tohle by byla cesta do pekel . to jen taková úvaha nad ránem, když už tady všichni tak uvažují
No jistě, pokud lze nakoupit každý nákup přes 2 500 Kč, pak ano, Ale kolik z nás to tak může dělat? V důsledku dvaasedmdesátinové (kontra)revoluce mi Eda vydá do roka max dva nové modely a jeden přebal. I když koupím několik kusů, stejně to nevydá na víc jak jednou, max dvakrát do roka bez poštovného. Ale surf a barvy potřebuji častěji a za tuhle cenu jich u něj nakoupit nedokážu. Když to jinde jde s 1000, 1700 a 2000 Kč a ne jen s ČP a GLS....
Hotovo 1/72 2025: Leopard 2A4 (Trumpeteer - mizerný model!), Praga Škoda L (Peewit)
A hodilo by se to na různé Edí slevové akce, kdy pak poštovné tu slevu znehodnotí. On každý nemá potřebu nakoupit vše za x tisíc, protože je to v akci.
Resim ten sam problem. Za litr se nakoupit da, za 2500 uz je to na me moc. Vyssi ceny postovneho nez na e-shopu Eduarda jsem asi nikde nevidel. MN to jisti no.
MN má navíc rychlé dodávky .. při balíku na Poštu mám balíček v Balíkovně do druhého dne... a nejen Eduard . Eduardům to někdy trvá i týden a když je nějaká větší akce i déle navíc
Je vtipné rozjet slevovou akci a odstavit jednu platební bránu s rizikem nedostupnosti....(všichni máme v paměti povedené ITC změny na webu v minulosti)