Ahoj, potřeboval bych poradit. Chystám se na tohodle miga nejak nevim jestli zvezdu nebo condora. Recenze sou takový všelijaký, jednou sem se i dočet, že by bylo dobrý zbouchat oba modely dohromady. Tak bych vás chtěl poprosit, jestli byste mi sem nedali nějaký detalnější fotky ramečků a povrchu modelu.
Díky všem
Jeste pridavam MAC productions, jemny negativ. Recenze jsem nevidel, vylisky jsem prohlizel jen zbezne. Ma to v zakladu leptany palubky.
Jinak jak Zvezdu tak tohohle Maca prodavam (inzerat v rubrice Prodam).
M.
Dík za info mess, ještě kdybys mi udělal jednu, dvě fotečky do krabičky byl bych moc vděčnej. A předběžně ti říkám, že si je asi vezmu oba dva, jak maca tak zvezdu.
Ked budete lepit ten ICM/Condor (Mac?) - vylisky vyzeraju rovnako, ja mam ICMko, tak sakra pozor na hlavne podvozkove nohy, ja som ich lepil vcera a ma skoro porazilo, jednak neviete z navodu co, kam, ako a potom, lepia sa na tupo, ked zlepite tak ako vam navod odporuca, nevopchate ich do sachty - dva diely, tvoriace zakladnu su proste sirsie... takze pred zlepenim vyskusat kazdopadne na sucho cely komplet podvozkovych noh!