Těším se jako malé dítě. Nevíte, jestli se potvrdil ten dřívější údaj o 620 dílech? To bude asi spíš překlep podle fotek rámečků. Trošku se mi zdá ten vnitřek trupu hrubý... takové traverzy... Když člověk bere v úvahu měřítko, tak se mi to zdá nepřiměřené, co říkáte, pánové?
To Mikone : V té recenzi je psáno, že díly, které měl k dipsozici byly zabarvené do růžova, ale že to u seriových modelů (snad) nebude) ...
Na Great Model je uvedená cena 82,45 USD ...
Zbyněk Červený píše:Že každýho nejvíc zajímá, kolik to bude stát ?? Když už, tak jestli to bude stát za to .
Tak včera jsem si přinesl domů velkou krabici, chtěl jsem s ním jít spát, ale nevešel se mi do postele. Je to jediná verze, Mk. IC, ta s dlouhým bočním oknem. Dvě obtiskové varianty, jeden Velouš z Anglie, jeden z Malty. Stavebnice má přes 600 dílů, kovové nohy podvozku, gumové pneumatiky, propracovaný vnitřek včetně věží a geodetické konstrukce, asi šest variant pumové výzbroje. Rozměrově i váhově je to kus letadla, délka trupu je přes čtyřicet čísel, tak si přeměřte vitrínu, než se pro drobečka vypravíte. Cena: sedmdesát euráků, no ale neberte to, když je to oř nebeských jezdců z 311. Teď ještě ty obtisky od Tally-ho a Patricii s Dodgem a Belindu.