Naposledy upravil PeD dne 15 říj 2008, 17:02, celkově upraveno 1
PeD píše:Pátrám po jakékoliv informaci k letounu z profilu uveřejněném v MBI. Neměl byste prosím někdo něco dalšího na tento stroj ve finském markingu?
Lepič obyčajný píše:A zase len nieco obdobne z wings palette :
Tiez by finska kamo mala byt v jednom z baleni modelu Kovozavodov Prostejov - keby mal niekto navod so schemou kamuflaze, preskanoval ho a dal sem bolo by to fajn.
PeD píše:To v tomto případě znamená prosbu o cokoliv dalšího k informacím výše, co je kdo ochoten sdílet a pomůže to k postavení solidního modelu. Jde mi o hodnověrnost toho profilu v MBI a případné další informace - fotky, historie a kamufláže by byly maximem možného. U Gavia 1/48 modelu jsem předělal nesmyslná žebra na baldachýnu a navazující žebra na horním křídle, a vypadá to celkem slušně na to, jak mi tyhle činnosti nejdou - takže už se mi teď nechce na model navěšet a nastříkat nějaké nesmysly.
SIHů mám asi 15, ale bohužel ani jeden k tomuto tématu, z leteckých pluků mám jen LeR 2 (SIH 17). SIH 13 jsem prošvihl a vždycky viděl jen na seznamech literatury, dlouho se mi nedaří ji sehnat. V SI Maalaukset ja Merkinnät jsem taky nic k U-2/Po-2 neobjevil, SI Lehti mám rovněž od tématu a nic dalšího nadějného mě nenapadá.
PeD píše:SIHů mám asi 15, ale bohužel ani jeden k tomuto tématu, z leteckých pluků mám jen LeR 2 (SIH 17).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků