Na ktorý závesník sa zavesoval združený závesník pre 6 bomb Mk-82? V návode sa uvádza druhý a siedmy(spredu),na krabici je na koncových(1.a 8.) závesník s troma Mk-82 a na fotkách je na týchto miestach 6 Mk-82 ale to je už verzia H.
arizona píše:mohli nosiť 4 MERy?
arizona píše:mohli nosiť Mk-82 s tyčovým detonátorom? Načo vlastne slúži tá tyč?
Martin Černý 'Černoch' píše:Co je ale blbě v HB jsou dekály, respektive kodový označení na SOP, kod NG měli až Ečka od VA-147, Ačka měli na SOP kod NE, takže je to nepoužitelný. Dekály kdysi dělal Superscale,ale marně je sháním. Nezbyde než celou sop s kodem NE a mečem nastříkat.
Martin Černý 'Černoch' píše:Dekály kdysi dělal Superscale,ale marně je sháním. Nezbyde než celou sop s kodem NE a mečem nastříkat.
Tomáš Macourek píše:létala tedy s tailcode 'NE'.
arizona píše:Načo vlastne slúži tá tyč?
Gatling71 píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Dekály kdysi dělal Superscale,ale marně je sháním. Nezbyde než celou sop s kodem NE a mečem nastříkat.Tomáš Macourek píše:létala tedy s tailcode 'NE'.
Martine,Tomáši,Jarmilo.., ty obtisky od Hobby Bosse se vážně nedají použít? ani na A-7B? Plánoval jsem totiž udělat z Vietnamu A-7A "Blue Blazers" (VA-93) a A-7B "Argonauts" s tou "šavlí". Mám stavebnice od Fujimi a tam je i ta VA-93 nějaká příliš barevná, tak jsem spoléhal alespoň na toho Hobby Bosse. O Obtiscích Superscale vím ale byly vydány...dávno tomu...![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Gatling71 píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Dekály kdysi dělal Superscale,ale marně je sháním. Nezbyde než celou sop s kodem NE a mečem nastříkat.Tomáš Macourek píše:létala tedy s tailcode 'NE'.
Martine,Tomáši,Jarmilo.., ty obtisky od Hobby Bosse se vážně nedají použít? ani na A-7B? Plánoval jsem totiž udělat z Vietnamu A-7A "Blue Blazers" (VA-93) a A-7B "Argonauts" s tou "šavlí". Mám stavebnice od Fujimi a tam je i ta VA-93 nějaká příliš barevná, tak jsem spoléhal alespoň na toho Hobby Bosse. O Obtiscích Superscale vím ale byly vydány...dávno tomu...![]()
Béčko jsem nestudoval, Co jsem se díval na přehled Argonautů ve Vietnamu tak tam snad operovali jen s A kod NE a E kod NG. Že by měli ve Vietnamu Béčko, na to jsem nenarazil, ale možná jsem špatně koukal.
Tomáš Macourek píše:To bude asi tim, že béčka se u letky VA-147 nikdy nepoužívaly. Z áček byli přezbrojeni na éčka. Béčka měla její sesterská VA-146, která je získala rok po vyzbrojení VA-147 áčkama.
Martin Černý 'Černoch' píše:Tomáš Macourek píše:To bude asi tim, že béčka se u letky VA-147 nikdy nepoužívaly. Z áček byli přezbrojeni na éčka. Béčka měla její sesterská VA-146, která je získala rok po vyzbrojení VA-147 áčkama.
No taky jsem si to myslel ,ale nebyl jsem si jist, tak jsem zvolil "politicky" přijatelnou odpověď abych nebyl případně za wola.![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Myslím že to je výcviková squadrona.
Uživatelé procházející toto fórum: Dr. Turnovský, petr21, soptikrisa a 31 návštevníků