- Přílohy
Naposledy upravil Michael Sokolík dne 02 úno 2008, 13:30, celkově upraveno 1
"Žádám, aby moje eskadra byla vyzbrojena spitfiry"
Adolf Galland
Adolf Galland
sobi píše:Prohledal jsem Fw-190D Camouflage and marking I+II, Luftwaffe over Czech Terr. od JaPo i Luftwaffe in detail od Rajlicha a fotku toho fokouse jsem tam nenasel. Vypada to, ze by to mohl byt Fw-190D9 podobne jako Fw-190D9 WNr.211115 od I./EKG(J). Jen k tem Stukam, ta vzadu ma jeste kridelni zavesniky, takze kanony nest nemohla, navic vypada, ze ma kratsi rozpeti oproti G - tedy D-3?.
Dalsi fotky - please!!
Petr Tomančák píše:sobi píše:Prohledal jsem Fw-190D Camouflage and marking I+II, Luftwaffe over Czech Terr. od JaPo i Luftwaffe in detail od Rajlicha a fotku toho fokouse jsem tam nenasel. Vypada to, ze by to mohl byt Fw-190D9 podobne jako Fw-190D9 WNr.211115 od I./EKG(J). Jen k tem Stukam, ta vzadu ma jeste kridelni zavesniky, takze kanony nest nemohla, navic vypada, ze ma kratsi rozpeti oproti G - tedy D-3?.
Dalsi fotky - please!!
Stále si myslím, že ten Ju 87 v popředí je Ju 87 G-2 od 10.(Pz)/SG2 (nemá vůbec křídelní kulomety !!!). Ta Stuka vzadu by mohla být klasická Ju 87 D-3 od IV./SG 77 (StG77), která pátr kousků v Plzni zanechala.
Petr
Uživatelé procházející toto fórum: guderian, Martin P, Miloš Kubelík, ZdePospa a 43 návštevníků