http://www.modelforum.cz/files/t ... 21_116.jpg
tady je fotka z bokorysu z dekálů aeromaster která mně k tomuto kamo přivedla

Václav Novák píše:Já jsem objevil jenom tuto fotku. Problém je vtom, že kabina je vypuklá oproti starší verzi kabiny v kresbě u dekálů. Spíš se to hodí na žlutou 1, ale podle fotky číslice 1 není rozhodně žlutá
Zdeněk Fabík píše:Václav Novák píše:Já jsem objevil jenom tuto fotku. Problém je vtom, že kabina je vypuklá oproti starší verzi kabiny v kresbě u dekálů. Spíš se to hodí na žlutou 1, ale podle fotky číslice 1 není rozhodně žlutá
.. a není to náhodou úplně jiný letoun?
I lemování číslice je na snímku bílou a ne černou nebo jaká to je barva na obtiscích, skvrny na boku trupu si taky nejsou ani přibližně podobné a zbarvení kolem kabiny na snímku působí světlejí než RLM 83 u obtisků - ale otázkou je do jaké míry je v tomto návod přesný....
Zdeněk Fabík píše:Václav Novák píše:Já jsem objevil jenom tuto fotku. Problém je vtom, že kabina je vypuklá oproti starší verzi kabiny v kresbě u dekálů. Spíš se to hodí na žlutou 1, ale podle fotky číslice 1 není rozhodně žlutá
.. a není to náhodou úplně jiný letoun?
I lemování číslice je na snímku bílou a ne černou nebo jaká to je barva na obtiscích, skvrny na boku trupu si taky nejsou ani přibližně podobné a zbarvení kolem kabiny na snímku působí světlejí než RLM 83 u obtisků - ale otázkou je do jaké míry je v tomto návod přesný....
ludovik píše:Na te fotce by mel byt stale vyse zmineny stroj Nr. 210003, avsak jiz po prideleni k JG26 (mimo zmeny z "cervene 1" na "cernou 1" dostal udajne novou kamo RLM 83/82 namisto puvodni RLM83/75 a vypouklou kabinu, zluta SOP pry zustala.)....Jeste mam jednu fotku na ktere je videt cerno-bily JG26 pruh obrany rise s cernou vlnou, ale je to opet jenom detail......obavam se, ze fotka na cely letoun zatim publikovana nebyla.....
kure_melancholik píše:...na tuhle doru připadá mi lechce nereálná ale proč ne?
kure_melancholik píše:Jinak už se začínám těšti na stavbu tohohle ptáka. Jenom co dojddou dekály a seženu model
Uživatelé procházející toto fórum: iFero a 17 návštevníků