Sháním nákres nebo detailnější fotku závěsníku na přiložené fotce a taky další fotky na tento stroj Josefa Prillera. Díky.
MilanMatusek píše:Sháním nákres nebo detailnější fotku závěsníku na přiložené fotce a taky další fotky na tento stroj Josefa Prillera. Díky.
MilanMatusek píše:Tisíceré díky YETTY, pokud jsem si dobře všiml, chybí mu vnější křídelní zbraně, předpokládám, že otvor pro hlaveň mám zatmelit a zabrousit a kryty kanónů na horní a dolní straně obrousit, ale nevím jak má vypadat paneláž. Prosím potvrď nebo vyvrať mé domněnky.
MilanMatusek píše:Pokud neseženu obtisky ze stavebnice od Dragona nezbude než udělat samo-domo. Pokud je ve zmíněné knížce k rozložení kamuflážních polí více než bokorys, který jsi sem hodil, tak mi to prosím nafoť. Nýtovat už nebudu, protože mám hrubou stavbu téměř hotovou. Z náběžné hrany tedy obrousím i ten výčnělek, kterým ústila hlaveň kanónu. Nevíš náhodou, kdy došlo k nouzáku a jestli je to mašina, s kterou startoval v den D. Díky
ludovik píše:Pokud je na fotce 1033311486.jpg skutecne Prillerova masina, tak me zaujala jedna vec, a to sice, ze stroj ma mene obvyklou vrtuli typu 9-12153A s vnejsimi zavazimi.....
YETTY píše:ludovik píše:Pokud je na fotce 1033311486.jpg skutecne Prillerova masina, tak me zaujala jedna vec, a to sice, ze stroj ma mene obvyklou vrtuli typu 9-12153A s vnejsimi zavazimi.....
Já nevim sice co to je,ale předpokládám,že myslíš tu věc hned za nebo pod listama vrtule.Já si myslim,že tohle byl držák na fixaci vrtule v jedný poloze.A mimoto,je to mašina po tom nouzáku,tak simyslim,že mu tam dali vrtuli kterou zrovna našli i když byl ´´PIPS´´eso . Má někdo jinej názor??
ludovik píše:YETTY píše:ludovik píše:Pokud je na fotce 1033311486.jpg skutecne Prillerova masina, tak me zaujala jedna vec, a to sice, ze stroj ma mene obvyklou vrtuli typu 9-12153A s vnejsimi zavazimi.....
Já nevim sice co to je,ale předpokládám,že myslíš tu věc hned za nebo pod listama vrtule.Já si myslim,že tohle byl držák na fixaci vrtule v jedný poloze.A mimoto,je to mašina po tom nouzáku,tak simyslim,že mu tam dali vrtuli kterou zrovna našli i když byl ´´PIPS´´eso . Má někdo jinej názor??
Myslim, ze s drzakem na fixaci vrtule to nemelo nic spolecneho....Standardne mely Focke-Wulfy kovovou vrtuli VDM 9-12067A, mene casta varianta (i kdyz mam docela dost fotek stroju s touto vrtuli) byla vyse zminena - kovova VDM 9-12153A s externimi zavazimi (to je to co popisujes na listech hned za vrtulovym kuzelem, domnivam se, ze to melo spise nejaky vyvazovaci efekt) a nakonec se pouzivala drevena vrtule VDM 9-12176A urcena tusim pro vetsi vysky (videno na monoha strojich A-8(9), F-8(9) z konce valky)....Jo, a este sem nekde cet, ze prvni dve zminovane snad mely taky verzi B, ktera se lisila tvarem listu.....
MilanMatusek píše:Zdravim, omlouvám se, že odpovídám tak pozdě, ale mám momentálně problém s připojením. Pokud máš YETTY nákres kamuflážních polí než jenom zveřejněný bokorys tak bych byl za něj velmi vděčný, stačí i nafocení. Datum nouzového přistání jsi nenašel? Ještě k výzbroji, výstupky z profilu křídla s ústím vnějších kanónů mám obrousit nebo mám ponechat výstupky a pouze zamelit otvory ústí. Díky
MilanMatusek píše:Díky YETTY, tak já to udělám stejně jako ty, kamufláž budu dělat tak do měsíce, možná dřív (snad). Soutěžní ambice s ním nemám, už jenom proto, že s fokoušem dneska stěž kde kdo a navíc ho dělám pro bývalého spolužáka a doufám, že se bude líbit aspoň jemu.
Uživatelé procházející toto fórum: boticka5, iFero a 18 návštevníků