I jal jsem se tedy v činorodém ruchu ruče kompletovat ony zmíněné monografie. Mno..... bude jich víc, než třicet.... tak třikrát až čtyřikrát

Omlouvám se za kvalitu..... sám jsem odebíral ABC od roku 1982 ( ročník 27). Monografie se začaly objevovat o šest let dříve - od ročníku 21.
Později měly monografie i jiné autory, pro naši potřebu však dám POUZE ty páně Šorelovy. A pokusím se, aby byly všechny.
Tak začneme od těch nejstarších...... prvních třicet. Zbytek doplním, jak to půjde.
A omlouvám se za "kvalitu" - snažil jsem se, aby to vypadalo co nejlíp, ale velikost obrázků je jak známo limitována. Případně bych prubnul v trochu lepší kvalitě umožnit nějakým způsobem stažení. Kdyžtak mě kontaktujte nejlíp na mail ( mám ho v podpisu).....

A poslední (parafrázovaná) prosba: Nestřílejte na klavíristu, hraje jak nejlíp umí....
P.S. Aby nedocházelo ke zbytečným hádkám, cituji příspěvek Černocha z jiného tématu tady:
Velké poděkování Vladimírovi,

Dobrý den,
sdílení ofocených stránek z ABC ohledně Václava Šorela na fóru, který má přispět ke sbírce na jeho zotavení, považuji za prospěšné pro tuto akci. Náš časopis to nijak nepoškozuje. Uděluji k tomu souhlas (i zpětně).
S přátelským pozdravem
Zdeněk Ležák
ŠÉFREDAKTOR ČASOPISU ABC
Naposledy upravil PantherG dne 05 zář 2020, 10:53, celkově upraveno 5
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !