Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Technické výkresy

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvek: 1 • Stránka 1 z 1
  • Odpovědět s citací

Technické výkresy

Příspěvekod Kokodan » 31 pro 2017, 14:57

Zdravím všechny nadšence letectví.

Jelikož nemám na konci roku nic lepšího na práci, sháním technické výkresy letadel, ideálně v digitalizované podobě. Tímto bych chtěl požádat o pomoc vás, jistě mnohem větší znalce. Nevěděl jsem, do kterého subfóra toto téma šoupnout, protože to zahrnuje letadla z let cca 1910 až 1925. tak se předem omlouvám.

Hledám co nejvíce ucelené technické výkresy letadel - ideálně prvoválečných stíhaček centrálních mocností. Nepohrdnu však bombardéry, ač pochybuju, že se k nim něco pořádného dochovalo. Uvítám však i letadla dohody. Jednoduše budu rád za jakékoliv letadlo. Ideálně však bojová letadla. Trenéry a průzkumná letadla mi moc nevoní, to přiznávám :oops:

Úplný poklad by pak byly stíhačky ze začátku první republiky - tedy Letov, Aero, Avia, případně různé závodní speciály. Avšak pochybuji, že existuje něco uceleného :(

Nakonec by byly fajn i různé závodní stroje před Velkou válkou, jako například Deperdussin a podobně.

Na úplný závěr dodávám, že jsem hrdým vlastníkem výkresů Sopwith Pup a pan Achim Engels mě velmi ochotně pomáhá s výkresy pro Fokker D.VII.

Neočekávám a ani nežádám o všechno na stříbrném podnose, ale spíše o nasměrování :)
Kokodan

Odeslat odpověď
Příspěvek: 1 • Stránka 1 z 1

Zpět na Diskuse