chtěl bych vás požádat o diskuzi a nabídky na stavbu modelu LOCKHEED 10A Electra marking firmy Baťa. Jedná se o stavbu modelu od fa Williams Brothers Models Products , U.S.A. měřítko : 1/48. Stavebnice mi minulý týden úspěšně překonala oceán a dorazila ke mně domů. Jedná se o stavbu na zákazku. Tato stavba je pro mě srdeční záležitostí jak v pracovním, tak osobním životě a tuto stavbu chci zrealizovat pro významného českého podnikatele jako osobní darek a poděkování za dlouhodobou a úspěšnou obchodní spolupráci. Co se týče technických podkladů, tak rád bych to řešil v osobní rovině a konzultoval. Neúspěšně jsem již oslovil zde dva velmi špičkové modeláře, ale neúspěšně, proto volím tuto otevřenou formu diskuze (mimochodem mi to bylo doporučeno). Doufám, že se někdo odvážný najde, který mi vyhový a pomůže. Sám jsem modelář (jako dítě a momentálně začátečník), ale bohužel na tento koníček nemám tolik času a můj druhý koníček (práce) mi bere veškerý čas. Nebudu již dále se moc rozepisovat a nedočkavě se budu těšit na první náměty.

odkaz co jsem našel na českém webu pro představu:http://www.pilotinfo.cz/z-domova/modely/lockheed-10-a-electra-ve-sluzbach-firmy-bata