Inu kdo nic nedělá, nic nepokazí. Stát se může cokoliv.
https://www.novinky.cz/zahranicni/blizk ... otoru.html
Airacutter píše:Nie je na tom videu nahodou Su-33 v uplne inej situacii nez ten MiG
Martin Janoušek píše:Na tom asi není co řešit. Paluba byla po přetrženém laně neschopná přijmout letadlo vracející se z letu, lítání bylo naplánované tak, že zbytek paliva neumožňoval návrat na pevninu (asi?) a nezbylo nic jiného než po úplném spotřebování paliva se z letadla vystřelit. Chudák pilot, takhle doplatit na mizerné plánování letů...
Dotaz na znalce: A to nemají pro takový případ možnost natáhnout síť?
Jarda Špaček píše: v létě jsem byl týden na Charles de Gaullovi
Jeňýk píše:No nazdar hodiny, pokud je to jak píše Jarda Špaček, pak mi uniká smysl použití letadlových lodí obecně, pokud v případě průšvihu potřebují pevninskou bázi. Pak by to znamenalo, že bojová hodnota začíná až se svazem, kde případně může přijímat druhá loď. Pak jsou teda jediní schopní použít efektivně letadlové lodě Američani, protože ostatní si snad nechali jen po jedné letadlovce?
Jeňýk píše:No nazdar hodiny, pokud je to jak píše Jarda Špaček, pak mi uniká smysl použití letadlových lodí obecně, pokud v případě průšvihu potřebují pevninskou bázi. Pak by to znamenalo, že bojová hodnota začíná až se svazem, kde případně může přijímat druhá loď. Pak jsou teda jediní schopní použít efektivně letadlové lodě Američani, protože ostatní si snad nechali jen po jedné letadlovce?
jendam1 píše:Jardo chápu to správně, že létání z lodi se provádí pouze v případě, že je v dosahu diverzní letiště?
Uživatelé procházející toto fórum: @ndre_cz, Clario a 13 návštevníků