Hotel: Jako celek to bylo těžké retro, docela jsem se bavil. Ale to není nic proti ničemu. Retro je dnes populární, někomu vyhovuje, někomu ne.
Výstava modelů: světlo zoufalé. Z části to navazovalo na to, jaký je to hotel - rádoby navoněná bída pro ruskou klientelu. Funkčnost každé druhé žárovky atd. Vzduch šílený, ještě ze nudící se partnerky modelářů napadlo otevřít okna

Hotelová restaurace: nabídka jídla (guláš) a "jídla" (párek) je logická. Na velké akci nasytit co nejvíc lidí. Naprosto nelogické bylo chování personálu. Chvílemi jsem si připadal jako v Hospodě na mýtince (dědeček si postavil hospodu, ale chodili mu tam lidi). To, že při otevření restaurace nedokázalo 6 lidí personálu namarkovat jídlo a pití a odbavit 16 lidí a vyrobilo další čtvrthodinový prostoj, bylo těžce tristní. Vrcholem bylo, když jsem ve čtvrt na dvě potkal kamaráda, který se chtěl jít najíst a z jídla nebylo už nic kromě párku, i když vany vydávající byly plné guláše, bylo na pováženou. Na ránu mezi oči bylo však i to, že na jídeláku byl mimo jídla škrtnut i čaj a káva s tím, že to došlo... Nikdy jsem nepotkal hotel, kde by došla káva. Sorry jako.
Prodejní prostory: Kvalitní prodejci, dobrá organizace, za mne není opravdu co vytknout. Vsázel jsem se sám se sebou, jestli, jakým tunelem a pod zástavou koho se tam prohrabou Melody Boys

Balení modelů: Aby mi někdo bránil vzít si svůj model, to teda fakt nechápu. Argumentace, že si návštěvníci neprohlédnou oceněné modely neobstojí. Výsledková listina a cedulky oceněný model byly na place od cca 4 hodin. Nutno říci, že jsem se prozřetelností zařídil jinak, ale sledovat zoufalství ostatních modelářů mne docela smutnilo.
Neznaje akci v Butovicích nehodnotím Eday špatně, až na výše uvedené výjimky. Většina z nich se dá ošetřit kvalitní smlouvou s hotelem a důsledným koučováním těchto chyb, zvláště s důrazem na světlo a hotelovou restauraci. Věřím tomu, že v dalších letech se toto slušně vychytá. S přihlédnutím na to, jak se chovala "modelová ochranka" a vzhledem k totální absenci místa a hrozbě poškození modelů, já osobně příští rok vystavovat své modely již nebudu.
Organizátorům akce doporučuji zvážit a striktně vyžadovat ještě jedno pravidlo navíc: zákaz vstupu s baťůžky. naprostá většina baťůžkářů se (věřím že zcela nevědomky) díky svému rozměru chovala jako čuňata a byl jsem svědkem několikerého poškození nebo shození věcí ze stolu. To, mimochodem, souvisí i s tím prostorem...
Jojo, modeláři chtěli změnu, tak jí mají. Jestli je k lepšímu, nebo horšímu, nedovedu posoudit, garáž jsem nikdy neabsolvoval. Poučení: Dejte si bacha, co si přejete. Mohlo by se vám to splnit.
EDUARDU VELKÝ DÍK!!!!!!!!!!!!!
"Co tě nezabije, to tě jednoduše... ...ZEŠÍLÍ !!!"
Něco z poslední doby: M1278 +1280 JLTV , M1070 HET + M1000 Semitrailer + D9R Doobi, MiG-21 PFM , MiG-21 MFN , MiG-21 MF , F-35B Lightning II
Něco z poslední doby: M1278 +1280 JLTV , M1070 HET + M1000 Semitrailer + D9R Doobi, MiG-21 PFM , MiG-21 MFN , MiG-21 MF , F-35B Lightning II