Tak pokud stroj ztratil kontakt s věží, tak záchranné složky asi ještě dlouho nevěděli že mají zachraňovat. Mně asi nejvíc zajímá, proč tak rychle museli sednout, navíc že s tím tak práskli a ještě s plnými nádržemi...
David Koktavý píše:Mně asi nejvíc zajímá, proč tak rychle museli sednout, navíc že s tím tak práskli a ještě s plnými nádržemi...
Lonestar píše:David Koktavý píše:Mně asi nejvíc zajímá, proč tak rychle museli sednout, navíc že s tím tak práskli a ještě s plnými nádržemi...
Podle ruských médií (rozhovor s kapitánem) prý do nich práskl blesk a odešla všechna elektronika a řízení šlo jen v přímém ručním režimu (bez FBW), takže reagovalo velmi ztuha a hrubě - proto s tím tak práskli (tři odskoky, při tom třetím se vyvrátil podvozek, poškodily motory a začalo to hořet).
Jinak prý oběti jsou hlavně zezadu - protože kokoti vpředu si při evakuaci příruční vytahovali zavazadla
Arrow píše:Toto je dost divne tvrdenie (alebo zvlastne navrhnuty FBW), v "direct law" mode idu priamo elektricke signaly na aktuatory (t.j. poloha paky riadenia odpoveda proporcne vychylke kormidla bez akychkolvek dodatocnych uprav v FBW pocitaci primarneho riadenia), tak by taketo riadenie nemalo byt tuhe ale prave naopak "ostre/citlive".
David Koktavý píše:Lone, to ale nevysvětluje proč nepočkali , nevypouštěli palivo a v klidu se nepřipravili na manévr přistání. Teda aspoň mi to tak příjde, že to v klidu nebylo. Mezi tím se mohli i ti záchranáři na zemi "probudit"...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník