http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=57&t=111665
Světla, točící se vrtule, zvuky atd.
Roman "Hummer" Šlajer, Plzeň
Hummer píše:Tady je odpověď:
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=57&t=111665
Světla, točící se vrtule, zvuky atd.
Já taky vždy v galeriích nejvíc obdivuji ty obrazy se zvukem. Třeba šumící les, vodopád...Petr Zatrepalek píše:V digitalizaci modelů je obrovský potenciál.
Petr Zatrepalek píše:. V digitalizaci modelů je obrovský potenciál.
Aleš R. píše:Petr Zatrepalek píše:. V digitalizaci modelů je obrovský potenciál.
No hele, od roku 2013 tam máš celý 4 lajky. To neber že rejpu, ale přijde mi to, že to zas taková šupa nebude.
Aleš R. píše:Nerozumíš mi. Nejde o FB ani tvé známé. Na trubce se ty videa lajkují ale úplně stejně. Tvé video vidělo 800 lidí, a jen 4 ho označili jako zajímavé - like. Pokud by to bylo pro lidi zajímavé, nadílí ho třeba na svoje FB stránky atd a osloví tím další lidi. To se asi nestalo. Znova opakuju, to není žádný flame - nechci řešit lajky ani tvé video, jen mě zarazilo tvé tvrzení o obrovském potenciálu, což třeba mě, asi mimo el. vláčků, kde si ti představit umím, asi ani neoslovuje.
Tkadlec Jaroslav píše:Jo zvuky u vláčku to mají jen z toho taky pěkně bolí hlava, když ti houká a mluví odjezd vlaků tak hodinu na kolejišti ,je to sice pěkný efekt ,ale vymysleli ho jen aby se oživilo kolejiště ,ale hlavně se na tom vydělávalo mraky peněz.![]()
![]()
Petr Zatrepalek píše:Tkadlec Jaroslav píše:Jo zvuky u vláčku to mají jen z toho taky pěkně bolí hlava, když ti houká a mluví odjezd vlaků tak hodinu na kolejišti ,je to sice pěkný efekt ,ale vymysleli ho jen aby se oživilo kolejiště ,ale hlavně se na tom vydělávalo mraky peněz.![]()
![]()
Jo, mít dneska vláčky leze pěkně do peněz... Zvukový dekodér ESU nebo ZIMO pro mašinu je dnes minimálně za 2200 kulí a samotná nová mašina v HO se nekoupí pod 3500 korun. Jeden vagonek je minimálně další pětistovka ale klidně i dva tisíce... Jeden stromek 50-150kč, výhybka bez přestavníku pak za 500-1300 kč. Modely vláčků holt už nejsou vůbec pro děcka...
Uživatelé procházející toto fórum: romanmig a 30 návštevníků