Honza Lacina píše:Dobrý den,
jsem poněkud zaskočený, že už není možné odeslat předobjednávku na E-day. V informacích nikde nebylo že to půjde jenom do určité hodiny. Jde to ještě nějak vyřešit?
Předobjednávky poběží do dnešní půlnoci.
Honza Lacina píše:Dobrý den,
jsem poněkud zaskočený, že už není možné odeslat předobjednávku na E-day. V informacích nikde nebylo že to půjde jenom do určité hodiny. Jde to ještě nějak vyřešit?
spissiak píše:Dobrý deň pán Šulc
Len som sa chcel spýtať, či by nebolo možné, tak ako plakáty, tlačiť aj výkresy. Napríklad lietadiel aspoň v hlavných mierkach 32/48/72. Napríklad výkres takej FW 190 v 1/48 s rôznymi verziami, na jednej A2, na kvalitnom papieri? Alebo jeden výkres pre 109-ečka, ďalší pre F-ka, G-čka. Poprípade dvojplošníky z 1sv vojny. Spracované ich asi máte kvôli výrobe mastrov do lisu zo všetkých strán. Len to dať na jeden papier.
Ja viem existujú už na to publikácie, ktorých je mnoho. No kupovať si pre jeden dva modely knihy, ktoré často niesu lacné, sa mi zdá zbytočné. A neraz je ten výkres súčasť knihy a ani sa ho vybrať z knihy bez poškodenia, či prefotiť bez skreslenia.
A tlač takého čiernobieleho výkresu by nemusela byť taká drahá. Keď už tlačíte plagáty.
Modelári, ktorý niesu machri s PC zväčšovaním/zmenšovaním, poprípade tlačením na A3 a viac, ako som napríklad ja by tak sa mohli skúšať stavby podľa výkresov.
Vlastimil
travis píše:Dobrý den, navazují na svůj dřívější dotaz. Plechy na 1/32 UH-72 od Revellu budou, nebo jste se vzdali plánů na ně?
peal píše:Dobrý den pane Šulci,
zrovna jsem dočetl leaflet a vyděsila mě informace, že Rangeri určitě na poptávku stačit nebudou![]()
Pár stránek zpět jste psal, že není třeba mít obavy, že ta série stačit bude a najednou ne. Co se změnilo? E-Day je pro mě bohužel nedostupný, takže jsem spoléhal na after party ale teď koukám že možná budu muset zkoušet štěstí u distributorů (čemuž se vždy raději vyhýbám pokud můžu nakoupit přímo u výrobce).
Zvažujete navýšení série pokud je opravdu tak velký zájem?
martinslovak píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli budete prodávat Brassin kola na Pe-2 v 1/48 i samostatně.
Předem díky za odpověď.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vyšňa píše:Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat na Pešku. Výlisky budou lisovány ze zvezdí hmoty nebo z vaší?
Děkuji
M.Vyšinský
petas.cz píše:Pane Šulci ta akce afterparty bude 20%BFC a 15% nebo jiná?
Miroslav Knížek píše:Dobrý večer pane Šulc, uděláte ještě nějaký další přebal A-4 Skyhawk 1/48 od Hasegawy?
Děkuji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků