Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotazy na Special Hobby

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 12373 • Stránka 64 z 825 • 1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 825
  • Odpovědět s citací

Re: Dotazy na Special Hobby

Příspěvekod David Koktavý » 01 zář 2016, 20:27

Alfred Riedel píše:
MacCallen píše:Dobrý den,
Měl bych jednu poznámku k Vašemu eshop. Bylo by možné k informacím o modelech dát i fotky výlisků a nabízené kamufláže? Momentálně tam je jen fotka krabice a nebylo by šaptné kdyby bylo možné se "podívat" i na obsah.

Již delší dobu se snažím prosadit, aby naše obchodní oddělení dávalo alespoň k novinkám návody a fotky výlisků. Zatím se mi to nepovedlo, ale i Váš příspěvek jsem použil ke zvýšení nátlaku... Protože já si také myslím, že je to třeba.

Tak s dovolením použijte i tento můj příspěvek ke zvýšení nátlaku. Je to poněkud prekérní když si člověk musí hledat základní info o vašich modelech různě po webu místo na stránkách výrobce.
A např. konkrétně u Mirage F1, kterou jsem kupoval pouze v sáčku bez krabice a plánku, jsem musel dát za vděk scanu z Modelwebu a Supper hobby...

P.S. Jinak chápu, že to dá práci, ale když se to dělá průběžně pravidelně a systematicky...
Obrázek
David Koktavý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 02 zář 2016, 07:32

Na našem blogu najdete postavený model Ar 96A..
http://www.specialhobby.net/2016/09/sh7 ... model.html

Ohledně návodů: zatlačil jsem na obchodní, navíc již pomalu k novinkám návody dávají. Na druhou stranu, žádný model neprodáváme bez návodu, takže pokud někdo někde koupí jen výlisky, tak to je tak trochu jeho problém.....
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Koktavý » 02 zář 2016, 08:40

Ale no tak [-X Letos v Kopřivnici jste na stánku prodávali výlisky s různými modely, pouze v sáčku s dekály. Sám jste mi osobně říkal, že návody a krabice se zničily při nějaké havárce vody ve skladu. Jinak ale kupoval jsem to s tím, že problém je(byl) na mé straně, to je pravda...
Obrázek
David Koktavý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Víťa Výmola » 02 zář 2016, 09:16

Tady ale samozřejmě nejde jenom o to někde sehnat návody, když je člověk nemá.
Jde o možnost nahlédnout do obsahu stavebnice, než ji člověk na eshopu koupí. Pouhý obázek z krabičky samořejmě nemůže stačit. I já se proto připojuji k nátlaku. :)
BEZVÝHRADNĚ STOJÍM ZA IZRAELEM

Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)

Na stole: Avro Vulcan (Airfix 1/72), Zlín Z-181 (KP 1/720, leccos dalšího v šuplíku
Letos dokončeno: SPAD 510 (Azur 1/72)
Mimo jiné dokončeno: I-16 (1/72, ICM), MiG-3 (1/72, Hobbyboss), P-51 Nooky Booky (1/72, Tamiya)
Víťa Výmola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří Mikeš » 02 zář 2016, 10:05

Dobrý den.

Také se přidávám s prosbou o fotky výlisků a náhledu na návod a kamufláží na vaše stránky. Dnes to považuji za základní informace k tomu co kupuji.

S koupí práv a výlisků od classic airframes jste mě potěšili. Je možné nastínit, které modely budete vydávat nejdřív? Prosím prosím ať je tam baltimora. :)
Jiří Mikeš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Hényk » 02 zář 2016, 10:17

Měl bych dotaz..kolik už jste vydali přebalů Cober AH-1? Kolik z toho mělo kamufláž z NAMu? Jedna, dvě? Díky.
Obrázek

HKPM Prostějov
David Hényk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 02 zář 2016, 10:21

David Koktavý píše:Ale no tak [-X Letos v Kopřivnici jste na stánku prodávali výlisky s různými modely, pouze v sáčku s dekály. Sám jste mi osobně říkal, že návody a krabice se zničily při nějaké havárce vody ve skladu. Jinak ale kupoval jsem to s tím, že problém je(byl) na mé straně, to je pravda...

Tak to pardon, na to jsem zapomněl. Ale že u nás praskne voda se stává 1x za deset let (tedy doufám, že už vůbec se to nestane...)
Obecně i já vím, že mít obrázky výlisků a návody na e shopu je nutnost, na obchodním to vědí také a udělají pro to co budou moci.

K ex Cl. Airfames: Teď bude Fokker, 21, připravuji Fiat CR.32, někdy na začátku příštího roku bych rád udělal Bf 109B, C, D a Ro 37. Baltimor Cl. Airframes nebude, protože již delší dobu pracujeme na vlastním a ten bude určitě lepší.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hobby m » 02 zář 2016, 11:19

Dear Mr. Riedl,
are there any news about your planned kits of Breguet 19 and Potez 25 which were announced long ago in your catalogue? Are they still in the pipeline and if so, when could we expect them?
Also, some time ago you posted a CAD of German radial engine which I thought signalized the possibility of either Heinkel He 114 or 115 in 1/72. Ever since there were no further information about it. Is this still active project?
And what about the Vultee L-1 Vigilante floatplane which was also in the catalogue?
Looking forward to your answers.
Thanks.

Marko
hobby m

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří Mikeš » 02 zář 2016, 12:48

Děkuji za skvělou zprávu. Který rok, dá-li se to říci, předpokládáte vydání Baltimory?
Jiří Mikeš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vladstepanek » 02 zář 2016, 13:23

Fredy, já bych radši konečně toho čtvrtkovýho Beauforta.... :cry: Mk. VIII Salome to jistí....
vladstepanek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vladstepanek » 02 zář 2016, 13:25

Jo a jinak se připojuju k nátlaku.... [-o<
vladstepanek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 05 zář 2016, 14:11

To D. Hényk:
Cober jsme udělali celkem šest krabiček, z toho dvě Q/S. Z Cober AH-1G kat. č. SH72076, SH782274, SH72278 a SH72280 byly vietnamské kamufláže ve dvou krabičkách, armádní kamo z Vietnamu jsou v SH72076 - to je krabička výhradně na Vietnam, mariňácké kamo z vietnamu je, kromě jiných, v SH72280 - moc pěkné, s hadí hlavou. SH72277 je Cobra Q/S ve službě u IDF a v krabičce SH72283 jsou americké a turecké AH-1Q/S.

To Hobby M / Marco:
We are working on Potez 25 in 3D now, Breguet will be later. I am afraid, that CAD of German radial engine we made only for rumanian biplane IAR 38. This CAD was used in IAR 38 kit. L-1 floatplane was cancelled.

A. Riedel

to J. Mikeš:
předpokládám příští rok

Obchodní oddělení dnes dostalo jasné zadání vkládat na náš e-shop přednostně návody a fotky výlisků novinek a postupně i dalších našich produktů....
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod komisař » 05 zář 2016, 15:12

Pokud klapne "čtvrtkový" Tiger Moth a podaří se zvládnout vstřikované kabinky pro Albíka, přibude na světě další spokojený modelář, který bude utrácet. :-D
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice

"Nemo me impune lacessit."
komisař

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Hényk » 06 zář 2016, 07:32

Díky za ty Cobry ;-I Píšu si do seznamu.

Při zmínce o práci na Potezu 25 mi poskočila hercna radostí 8-) Něco bližšího by nebylo?
Obrázek

HKPM Prostějov
David Hényk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 06 zář 2016, 19:30

Zatím není co ukazovat. Některé verze budou pro Azur Frrom, některé pro nás. Ale myslím, že Vás potěšíme jiným exotem, který děláme pro Azur Frrom. Jedna verze toho exota bude i pro nás.
Alfred Riedel

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 12373 • Stránka 64 z 825 • 1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 825

Zpět na Diskuse