No to vydala. Len v inej mierke. A diskutované to bolo široko ďaleko.
Tomteda46 píše:to Richard. Naprostý souhlas. Trolling s urputností tchýně (svokry).
upravuju .... rozvedené tchýně ..
Atlis píše:No to vydala. Len v inej mierke. A diskutované to bolo široko ďaleko.
Atlis píše:Marder aspoň maj gule a nemaž svoje prísvevky...
Podľa mňa je teda očividné, že výrobci fungujú v prípade Spita na dátach z podobného zdroja. Len je to nie vždy tak evidentné ako v prípade tej Tamiye a Eduarda.
Pre mňa je do určitej miery novinka.
S Airfixom PR Mk.XIX
Atlis píše:PantherG píše:...
Napísal snáď niekto, že je to problém? Dal som to sem ako zaujímavosť, nič viac, ale niektorým tu z toho praskla žilka.
Harry77 píše:
Nedá mi to, jako malej jsem četl knížku o Všeználkovi, teď maj moje děcka krom jiného povolenýho večer Šmoulu Koumáka. Atlis mi příjde jako kombinace obou.Má tendenci se (často pouze kvůli bodíku za příspěvek) vyjadřovat v kteroukoli denní dobu k X tématům napříč fórem. Ne vždy je to k dobru věci, hlavní je vytvářet dojem, že mám o všem přehled a všechno vím nejlíp. Nemám pravdu Mariáne? Musel jsem. Sorry jako...
Marder píše:Už to nepij, ani ředěný. Jak může být stejný výkres na Mk. I a Mk.IX.
Beren píše:...No tak to je přesná definice Brouka Pytlíka (Chrobák Vrecko po slovenksy)...
Uživatelé procházející toto fórum: David Zimmermann, Jarda Špaček a 46 návštevníků