_Carlos_ píše:Plkám, páč je k tomu pádný důvodTak asi poslední pokus "RAAF Spitfires" Nenadchne ani neurazí.
Jinak, krásná práce a krásná mašina Randalfe.
Při bližším ohledáno to zase taková krása není, je to jen OT splácnutý pro radost, ale díky.
_Carlos_ píše:Plkám, páč je k tomu pádný důvodTak asi poslední pokus "RAAF Spitfires" Nenadchne ani neurazí.
Jinak, krásná práce a krásná mašina Randalfe.
Vl.Šulc píše:Ano, přesně takového chci!
Kniha o Australanech bude Australsky, to dá rozum, ne?
Jozeff66 píše:Vl.Šulc píše:Ano, přesně takového chci!
No neviem ci to da rozum?Tak to si v tom vela nepocitam.Vzhladom k tomu,ze je to v podstate limitka,urcena skor pre nas(Cesko-Slovensky) trh by som skor cakal,ze nebude anglicky.Bol by som rad aspoň za cesky preklad,takto zvazujem kupu,co ma velmi mrzi.A co nazov Australsky zraloci?
Pasecka píše:
Chtěl jsem si na stránkách Eduardu pořádně prohlédnout nové limitky Vietnam Scooters .
Jozeff66 píše:Vzhladom k tomu,ze je to v podstate limitka,urcena skor pre nas(Cesko-Slovensky) trh by som skor cakal,ze nebude anglicky.
PetrB píše:Zajimave, dle ceho Josefe usuzujes ze Australska limitka je urcena skor pre cesko-slovensky trh?
Jozeff66 píše:Vl.Šulc píše:Ano, přesně takového chci!
No neviem ci to da rozum?Tak to si v tom vela nepocitam.Vzhladom k tomu,ze je to v podstate limitka,urcena skor pre nas(Cesko-Slovensky) trh by som skor cakal,ze nebude anglicky.Bol by som rad aspoň za cesky preklad,takto zvazujem kupu,co ma velmi mrzi.A co nazov Australsky zraloci?
Jozeff66 píše:A nieje?Je to predsa len limitka a tych vela nieje.Bolo by neseriozne tahat nasim modelarom motuzy popod nos a nakoniec to prdavat vonku.A to aj vzhladom k knihe ktoru bude obsahovat,mne hlavne o tu slo.A pisal som: ...urcena skor pre nas...
Pasecka píše:Teď částečně odbočím mimo téma stavebnic, doplňků atd.
Chtěl jsem si na stránkách Eduardu pořádně prohlédnout nové limitky Vietnam Scooters a Spitfire MK. XVI. No nevím jestli je chyba v mém PC zařízení, ale z nějakého důvodu mi u veškerých červencových novinek (následně jsem zjistil, že se to týká i leptů, prostě všeho) nejdou otevírat náhledy stavebních návodů. Zvláštní ale je, že u předchozích produktů (červen a dříve) mi jdou bez problému. Je to nějak odůvodněné? Novější verze Adobe? Nebo je jen chyba na stránkách? A nebo jsem já neschopnej?
Děkuji za případné reakce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků