Zrovna se tak prohrabuji věcmi na disku a našel jsem pár obrázků, které nakonec nebyly otištěny v článku v Modeláři. Jsou to fotky detailů našich vyzbrojených Mi-2URN. Moc se mi líbila popiska "vypni výzbroj" na všech třech dveřích, která zůstala potom i u některých záchranek (07xx). Tam to působilo docela komicky
Přílohy
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Času moc není, ale uplně se neflákám Kolega mě skenuje a čistí fotky od Ládi, tak až budou můžu pokračovat s logy firem, bank atd. Zatím je to pracovní verze, tak to berte s nadhledem .
To je dobře ,že se neflákáš .Jen škoda,že tam nemáš 0714,ta byla s Plzeňským znakem na zadních dveřích,ale fotky z té pravé strany jsem nenašel,jedině,že by se ještě někdo přihlásil...Každopádně se těším
Od té 0714-ky jsi tam měl taky fotky,ale jak říkám,dokupy by si dal jen tu levou stranu...to neva i 0718 a 0717 budou suprový.Jen malá technická,nezapomeň na tu ,nejcivilnější, popisku zevnitř dveří ...VYPNI VÝZBROJ...
Jeeee ono bude i na vyber z vice masin? skvele!!!! akorat ta 0717 mela u hlavniho rotoru tu cernou barvu vsude, ne "vyrizlou" jako 0718 jinak se na to moc tesim urcite to bude super! uz mam objednany i obtisky na cerveny SARky na 1/72... ...ja taky nemam zadnou fotku 0714 se znakem
No, vy mě dáváte skvělý fotky . ta 0714 má mimo plzeškého znaku nějakou reklamu před ním- vychází mě to na Moro ?? ...stahl . Za trupovým číslem na nosníku je nějakou fluo barvou nastřína zkratka LZS?