To mě by se líbily nové early Meteory i Vultee Vengance. Tu ale možná udělá Dora Wings, když ji teď začala dělat 1:48, a i u jiných typů už udělala obě měřítka.
PetrB píše:No já bych tipoval, že možná proto, že tu je Mk.I a Mk.III od cyberhobby, markingy vesměs furt stejné ... early Meteor asi obecně není prodejní trhák....určitě se najdou zajímavější projekty pro investici.
Jirka z Hranic píše:Po čase zase zkusím zase námět na nové Vultee Vengeance v 1/72. Připomněl mi jej přebal Novo/Frog, který se teď prodává s novými obtisky jako vintage kit. Do toho už nejdu![]()
Fredy, kdysi před dávnou dobou jsi tady připustil, že by se ti tento typ taky líbil jako nově udělaný model.. ale mám co lepit, ne že ne![]()
Byl by to ale pěkný australák nad Guineou nebo Burmou apod.
PetrB píše:Nebo takovej FJ-4 Fury, "pozdni" izraelské variace na téma Mirage.... 1/72
Alfred Riedel píše:Info o připravovaném modelu:
https://www.specialhobby.net/2022/12/sh ... -four.html
ZdePospa píše: Tak to je paráda, když jste se pustili do tohoto projektu neuvažujete také o P-40 N-1 ?
Kuba Fiala píše:Dobrý den pane Riedele,
je nějaká šance na reedici 1/48 F2A-3 Buffala? Rád bych si postavil buvola z Midwaye a z mého pátrání po internetu mi vychází, že tahle vaše momentálně nesehnatelná stavebnice, je asi jediná, ze které seto dá postavit...
Jarek S. píše:Děkuji, již se stalo.. Koukám, že ten váš IT je nějaký roztržitý..
Myro píše:A nejaká nádej na reedíciu Buffala z Midwaya v 1/72?
Uživatelé procházející toto fórum: Bari Ball, Google [Bot], Jarda_S, Pully, zawora a 30 návštevníků