Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotazy na Special Hobby

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 12372 • Stránka 582 z 825 • 1 ... 579, 580, 581, 582, 583, 584, 585 ... 825
  • Odpovědět s citací

Re: Dotazy na Special Hobby

Příspěvekod CARLOS CHECA » 11 pro 2022, 10:29

To ale není vada modelu, ale způsobu balení....
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o M:-) !!!!!
Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji [-o<
CARLOS CHECA

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 11 pro 2022, 12:41

Krásné postavené Do 27 a info o Simple Setu na našem blogu:

https://www.specialhobby.net/2022/12/ze ... avene.html
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod eda M3 » 11 pro 2022, 14:16

Když už jsme u Dorniera 27 tak mám dotaz, z jakých podkladů jste vycházeli při tvorbě stavebnice?
Stavím belgického a fotky na konfiguraci interiéru podle plánku jsem nikde nenašel.
Hezky vidět je interiér jen na fotkách letadla z muzea a to je jiného trupového označení.
Díky za odpověď, Eda
http://kpmrokycany.rajce.idnes.cz/
eda M3

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Al CZ » 11 pro 2022, 17:02

Pane Riedele, nemohlo byste udělat ten krásný konvertoplán Bell Valor, když byl s konečnou platnosti vybrán jako nástupce Blackhavku ? Tvarově moc hezký stroj , navic v super metalickém sci-fi looku. Nebo u amerických předloh vše stoji a padá s licenci ?

(A bylo by super kdyby Češi předběhli "Čiňana").
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod strycArtus » 11 pro 2022, 18:05

Al CZ píše:Pane Riedele, nemohlo byste udělat ten krásný konvertoplán Bell Valor, když byl s konečnou platnosti vybrán jako nástupce Blackhavku ? Tvarově moc hezký stroj , navic v super metalickém sci-fi looku. Nebo u amerických předloh vše stoji a padá s licenci ?

Už máš slepenou alespoň nějakou stávající UH-60, že zase vymýšlíš?
strycArtus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šourek » 11 pro 2022, 18:24

Al CZ píše:Pane Riedele, nemohlo byste udělat ten krásný konvertoplán Bell Valor, když byl s konečnou platnosti vybrán jako nástupce Blackhavku ? Tvarově moc hezký stroj , navic v super metalickém sci-fi looku. Nebo u amerických předloh vše stoji a padá s licenci ?

Dodejte 3D scan pozadovaneho vcetne fotek kokpitu, podvozku atd ceho pozadujete, aby model mel a ja pak Fredyho a Silhose ukecam nebo-li zalobuji. Ale jiste chapete, neco musim mit v ruce, aby to nebylo jen zvaneni o nicem. Soucasne vam domluvim, ze budete uveden v planku. Jo a domluvte rovnou licenci s Bell, aby pak nenastaly zbytecne strkanice kvuli ochranne znamce. Ferova nabidka, nemyslite?

M
Michal Šourek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Al CZ » 11 pro 2022, 20:11

Kde jsou ty časy, kdy stačila noticka v novinách, nebo pouhá skica a model byl na pultech. F-19, MIG-37, pyramidiální F-117 se struhadlovými vstupy, bumerangová B-2 nebo néco jako Havoc prodávané pod označením Soviet attack helicopter. A na 286 LHX a F-19...

Ale chápu, ČR neni ČLR a jeji masove dotace modelařiny.

Tak nic, no....
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PantherG » 11 pro 2022, 21:07

Tak si toho Valora vystouhej z dřevěného špalíku podle pérovky..... jako se to dělalo kdysi.... ;-I
Obrázek
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš.....
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 11 pro 2022, 21:29

To Pufo: já jsem ten Aerodetail tomu 3D designerovi dával. A jak jsem psal, kouknu se na to v pondělí.

To M. Čáśnik: Vážený pane, já zde na dotazy modelářů odpovídám velmi dlouho. A stejně tak velmi dlouho odpovídám pravdivě. Už proto, že jsem přesvědčen, že zákazníkům se nelže. A vyprošuji si, aby jste tady naznačoval, že snad lžu a rozvíjel tady hloupé teorie.
děkuji

To Botička: Model Aera Ab-11 jsme udělali, jak nejlépe jsme mohli, v rámci našich možností výrobních, finančních a kapacitních i jiných. Myslím, že většina modelářů je nebo bude spokojena. I když vím, že nelze uspokojit všechny. Jsou modeláři, které neuspokojuje ani kvalita stavebnic Tamiya.

admiral6 píše:Zdravím, Kdysi jste slíbili opravná kola na Cromwella od Airfixe, ale zatím stále nic. Jak to vypadá??

Momentálně špatně, bohužel.

eda M3 píše:Když už jsme u Dorniera 27 tak mám dotaz, z jakých podkladů jste vycházeli při tvorbě stavebnice?
Stavím belgického a fotky na konfiguraci interiéru podle plánku jsem nikde nenašel.
Hezky vidět je interiér jen na fotkách letadla z muzea a to je jiného trupového označení.
Díky za odpověď, Eda

Podkladů jsme měli opravdu hodně, Do 27 jsme udělali několik přebalů a konfiguraci všech cockpitů si opravdu nepamatuji. takže opravdu nevím.

Al CZ píše:Kde jsou ty časy, kdy stačila noticka v novinách, nebo pouhá skica a model byl na pultech. F-19, MIG-37, pyramidiální F-117 se struhadlovými vstupy, bumerangová B-2 nebo néco jako Havoc prodávané pod označením Soviet attack helicopter. A na 286 LHX a F-19...

Ale chápu, ČR neni ČLR a jeji masove dotace modelařiny.

Tak nic, no....

Thude, vzhledem k tomu, že nechceme vyrábět scifi hračky a vy evidentně nejste dodat žádné podklady a jen tak plkáte, tak nic, no..... :wink:
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Chmelík » 11 pro 2022, 23:13

Thůde, to si fakt tak moc nedokážeš pomoct, že když tě z jednoho tématu s nápady "nechtěli byste postavit XY, protože ZŽ a ideálně s pynupkama" vyhodí (pardon, naznačí ti, abys místo teoretizování modelařil), tak se nakýbluješ do jiného (jiných) a otravuješ tam s tou samou variací na stejné téma? Žádný z etablovaných českých výrobců opravdu, ale opravdu nepotřebuje aby mu tydýt jako ty radil se sortimentem, fakt ne.
Ptám se tedy:
- Co aktuálně stavíš?
- Co je tvůj poslední postavený model? Ukážeš nám ho?
Tomáš Chmelík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marián Čašník » 12 pro 2022, 00:09

To A. Riedel: Skutočne ma mrzí, že moje slová boli z Vašej strany takto pochopené.
Marián Čašník

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Al CZ » 12 pro 2022, 00:48

Ale já to píšu výše. Chci kupovat České a nikoli čínské zboží. Proto zde “agituji”, proto zde volám…
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Josef Žák » 12 pro 2022, 08:15

Tak přestaň agitovat a začni stavět, ty šašku, tím české výrobce podpoříš nejvíc.
Josef Žák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 12 pro 2022, 08:44

Já tomu rozumím že jste to dělali jak nejlépe jste dovedli jen mě překvapuje, ten kolísající proces, který je zmiňován zde:

viewtopic.php?f=57&t=147153

Protože jsem si také myslel ze míříte vzhůru. Neberte to tak že bych chtěl nějak prudit nebo něco takového. Jen mě to zajímá. Vaše modely mám rád a pokud jsou v mém okruhu zájmu tak je rád kupují
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 12 pro 2022, 08:45

Já bych toho chtěl.. třeba ten klid co tu byl, když jsi tu opravdu jen nakukoval jak jsi sliboval. Si ani nestojíš za tím co napíšeš.
Jarek S.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 12372 • Stránka 582 z 825 • 1 ... 579, 580, 581, 582, 583, 584, 585 ... 825

Zpět na Diskuse