Alfred Riedel píše:To Martys: to je záležitost obchodního oddělení a skladu. Normálně to podle mne trvá dva dny. Teď, když běží akce Tucet, tak to trvá déle. Zítra se na to zeptám. K Vaší druhé otázce, mě osobně objednávky nechodí, takže toho o e-mailech s dotazy nevím zhola nic. Pokud jste psal nějaký dotaz spolu s objednávkou, také se na to zeptám.
Děkuji za odpověď.
chápu, že při akci Tucet je to mnohem náročnější než obvykle a určitě je pro většinu zákazníků časové hledisko nepodstatné (když nepočítám víkend, tak 4 pracovní dny je ale i tak opravdu hodně), ale jsou případy (bohužel se týká mě), kdy je čas extrémně rozhodující a každý den je komplikace a velmi náročné to správně odhadnout a vymyslet. Nicméně i to se dá řešit, pokud by na Vašem obchodním oddělení četli maily a co víc, kdyby na ně dokázali i reagovat. V tomto směru je například firma Eduard a jejich obchodní oddělení excelentní - perfektní komunikace, přístup a zpracování požadavků i nestandardních. U Vás je to bohužel průšvih. Nyní jsem v pozici, kdy si nemohu převzít zásilku a nejsem schopen to nějak jinak vymyslet.
Omlouvám se, že píši sem, ale na žádný mail jsem doposud nedostal odpověď.
Každopádně Vám přeji krásný den
Martin Spurný
Martin Spurný
KPM Znojmo
KPM Znojmo