@Al CZ
1/72 Rafale B, C, M dělá HobbyBoss
J. Fedič píše:Tak jsem si přinesl Aerovku Modrého ptáka, doma rozbalím a ejhle, krabička je trochu malá, rámeček včetně křídla ohnutý do luku i po vyjmutí z krabičky.
Jinak pěkná stavebnice, se těším na další varianty. Jen tu krabku by to chtělo krapet větší
Al CZ píše:Já bych se jen nenápadně zeptal, jestli se Gripen (1/48) už trochu ze stádia úvah přesunul do stádia realizace…
A když děláte ty francouzské delty, tak jen takové připomenutí, že Rafalka na rozdíl od 1/48 a 1/144 nemá hezký model v dětském měřítku…(1/72)… a reálná předloha se v poslední době uchytila u několika letectev. Krom toho je to opravdu krásné letadlo a zaslouží si hezčí kit než starou Italeri a Heller…
A šlo by udělat twin stage Mossie i 1/48 ?
Al CZ píše:Tak ji prosím udělejte, když se Tamka ani po čtvrt století k dvoustupňovým Mosquitum nemá. Beru stíhačku i bombardér… a určitě nejen já… Výškový bombardér s “těhotným” břichem je hoodně zajímavá verze. ( vy vůbec máte hezké typy, ale málo co 1/48… , Kravku, Mossie, teď Mirage a Aerovku).
hobby m píše:Ahoj Alfrede,
je šance, že znovu vydáte Sunderland Mk.III? Byl velmi rychle vyprodán a nyní ho nelze nikde sehnat.
Za druhé, můžeme očekávat další verze a boxy B-18 Bolo?
Díky. Marko
Michal Dub píše:S modelem letounu s imatrikulací, pro kterou si jeho pilot údajně vytvořil mnemotechnickou pomůcku "Letče, Buď Ubezpečen, Cti Dojdeš", jste mi udělali velkou radost. Zdá se mi to, nebo je menší rámeček s trupy takový hrubší podobně jako dřívější shortruny? Předpokládám správně, že na druhou verzi čelního chladiče bude nějaký plíšek? A když už jste udělali i tu náhradní vrtuli pod trupem, tak přikládám jeden tip na další využití i s příběhem (možná další stroj Viléma Stanovského), nicméně rekonstrukce tříbarevné kamo je výzva. Pravděpodobně jsem se už vlezle nabízel, ale k typům Aero A/Ab-11/111 a zejména A-12 rád poskytnu nezávislou konzultaci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků