PLVIP píše:Tomáš Slíva píše:Chlapi já nevím.... jsem mlčící většina. Teda stavěcí mlčící....
Stavím Amodely, teď Broplan, stavím resiny. Rád si dám Eduard, i Tamigavy.
S Petrem Muzikantem problém nemám. Ani s jeho modely. chci/nechci/cena/výkon...vždyť je to tak jednoduché.
Vždy se ke mě na akcích choval slušně, já mu slušně řekl, co mi na jeho modelech při LEPENÍ nesedělo. Co podělal. Co se povedlo.
Modely nefasuji, kupuji.
To už musí být posedlost stále dokola řešit každý jeho model. Proboha, vždyť je kupovat nemusíme a hlavně se nemusíme brát tak vážně a i když si to přiznat nechceme, jsou to stále jen hračky. Je to "jen" koníček. Pro radost. A přitom výrobců a modelů je tolik. Proč se jen rozčilovat.
Hawgh. Nějak jsem měl už potřebu reagovat.
P.S. ani Alcu, ani Čmeláka nemám...
Moje slova... jsem za Alcu rád a čtyřbalení (Cena za kus cca 250,- to někteří denně prohulí takže cajk) už je na cestě a jediný co mi tady ta zbytečná diskuze dala (Kdo chce ten si jí koupí kdo nechce bude stejně jen remcat) že aspoň hned vím co si mám poopravit a kde si zamodelaříme nebo DODO
... Takže za mě díky KP... za tu cenu je to fajn...
Ještě vložka i kdyby se resim Alcy povedl a to mu jenom přeji tak cena za kus bude někde jinde a já mám modelaření jako hobby... tam kde postavím dvě alky od KP tak od resimu nebudu mít ani jednu... no ale tak je to se vším každej si najde svoje
A co štve mě na ALce... hmmm detaily poladíme jen ty překryty že nejdou otevřít takže asi acetát a bude se řezat a pasovat... Všem modelářům pevnou ruku a hodně nervů
Já diskuze k modelům taky většinou nekomentuju, ale teď chci. Určitě je Tvoje volba, jestli si chceš koupit model, na kterém bude potřeba dodělat/předělat hromadu věcí, aby to k něčemu vypadalo. Každopádně přínos téhle diskuze vidím v tom, že chyby, které ty stavebnice mají, dojdou pojmenování a případní kupci budou vědět, do čeho jdou. Já osobně bych si polotovar nekoupil, ale když už bych nad koupí rozmýšlel, tyhle diskuze by pro mě rozhodně prospěšné byly - už jen v tom ohledu, na co se mám připravit. O peníze rozhodně nouzi nemám, ale 250 korun mi i za tohle přijde moc.