To Drake122: podle našeho ajťáka Dana dobírka na Slovensko normálně funguje. V každém případě se omlouvám za komplikace a prosím, zkuste objednat znovu. Díky.
CARLOS CHECA píše:Zdravím, původně se na Ki-43 ptal Bureš. Mě by spíš zajímal ten Whirlwind v 72
Alfred Riedel píše:CARLOS CHECA píše:Zdravím, původně se na Ki-43 ptal Bureš. Mě by spíš zajímal ten Whirlwind v 72
A od p. Bureše budu potřebovat kat. číslo Oscara.
Alfred Riedel píše:To Drake122: podle našeho ajťáka Dana dobírka na Slovensko normálně funguje. V každém případě se omlouvám za komplikace a prosím, zkuste objednat znovu. Díky.
drake122 píše:Alfred Riedel píše:To Drake122: podle našeho ajťáka Dana dobírka na Slovensko normálně funguje. V každém případě se omlouvám za komplikace a prosím, zkuste objednat znovu. Díky.
Ďakujem, skúsim, a prosím, rezinová tryska na Mirage F.1 (129-Q72252) by sa kedy dala očakávať skladom?
Aja píše:Dobrý den,
chtěl bych se prosím zeptat, zda by jste neuvažovali o setu exterier na A6M2 Zero 1:48 od Eduardů
Nedali by se zmenšit díly z Vašich setů 1:32 na Zero a to konkrétně otevřené palivové nádrže ty menší na vzdálených spodních plochách křídla +kryty,dále otevřená palivová krytka pod kabinou v trupu a otevřené krytky mechanismu zřejmě klapek nahoře v křídle- vše je v setech 1:32
děkuji za info
Martin Wild
CARLOS CHECA píše:Ok. Časem je docela široký pojem. Půl roku,rok?
Alfred Riedel píše:V tomto připadě určitě výlisky. Pokud jsem je již neobjednal, určitě tak učiním po návratu z dovolené. S tím, že když se bude lisovat, tak nejprve naplánuji nový přebal a pak rovnou objednám výlisky i na něj.
Uživatelé procházející toto fórum: dmoravan, Charlie a 16 návštevníků