Info o dalších tahačích letadel:
https://www.specialhobby.net/2022/02/80 ... swehr.html
Martin Král píše:Tahače jsou fajn. A co třeba Volvo FL6 ?
slavkoss píše:tahače vam idu pekne, budete robit aj Talet 30?
To klidně, jak 1/72, tak 1/48. Máte nějaké podklady prosím?Martin Král píše:Tahače jsou fajn. A co třeba Volvo FL6 ?
Tchert píše:já bych začal něčím menším, třeba Jeepem ve čtvrtce v plastu
jenda58 píše:Ten nový Vautour IIB je jen přebalený starší Azur nebo je tam něco jinak?
Olda Homola píše:Dobré dopoledne pane Riedele,
je tu nějaká šance na lepty (aspoň kokopit) pro Meteora NF.14? Eduardi nic takového nemají v plánu. S díky OH.
Martin Janoušek píše:Add Zetor: Bude ve stavebnicích vojenské varianty původní plechové lisované sedadlo nebo ta "tuningová" civilní podoba z renderů?
Alfred Riedel píše:Olda Homola píše:Dobré dopoledne pane Riedele,
je tu nějaká šance na lepty (aspoň kokopit) pro Meteora NF.14? Eduardi nic takového nemají v plánu. S díky OH.
Alfred Riedel píše:Tchert píše:já bych začal něčím menším, třeba Jeepem ve čtvrtce v plastu
Tamiya či Hasegawa Vás neuspokujuje? Obě firmy Jeep 1/48 dělají. A ještě Frog, ale to je ten černý vzadu, je nejhorší.
Tchert píše:Alfred Riedel píše:Tchert píše:Uspokojily by mě obě dvě. Teď jen, kde se dnes dají sehnat?
martinslovak píše:Zdravím,
plánujete v řadě kober pokračovat až k AH-1W nebo budete končit u dřívějších verzí?
Přece jen ta prastará Italerka by si už zasloužila rozumnou náhradu.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Navrátil, Roman a 15 návštevníků