dakujem za info
Jakub Vilingr píše:Racochejl píše:Pokud prosím někdo z vás bude stavět složená křídla, i když asi málo kdo, tak rád koupím zbylá rozhýbaná
Na co? Snad ne na aplikaci na model Tamiya? To by bylo kacířství, když je to AMK tak zavrženíhodné!![]()
![]()
Miloš K. píše:Protože je to jediná část,kvůli které to každý kupuje
juraj ondrus píše:Zaujimave ak si kuknes na FB tak tam ich pribuda stale viac a viac a dokonca su tam postavene aj v normalnej konfiguracii a nie na katapulte a tie nohy tam vyzeraju OK. Ten prvy model ktoreho sa kazdy chytil bol zlepeny katastrofalne a nehovoariac o captavo nalepenych kolesach.
Jedine co AMK fakt nedomyslelo su tie nasavacie otvory hlavne teda rozdielna panelaz.
Inac tie detaily su mega krasne
Miloš K. píše:A Pepovi z Annetry přeji dobrý kšefty......
Zdeněk_Fabík píše:Pokud někoho neznám a mám nutkavou potřebu o něm psát, tak není IMHO příliš zdvořilové oslovovat jej Pepo.
Na F-14 jsem se podívat u stánku během e-Day byl a paní i pan Jarešovi byli oba příjemní a milí. Moje zkušenost.
Lavi píše:juraj ondrus píše:Zaujimave ak si kuknes na FB tak tam ich pribuda stale viac a viac a dokonca su tam postavene aj v normalnej konfiguracii a nie na katapulte a tie nohy tam vyzeraju OK. Ten prvy model ktoreho sa kazdy chytil bol zlepeny katastrofalne a nehovoariac o captavo nalepenych kolesach.
Jedine co AMK fakt nedomyslelo su tie nasavacie otvory hlavne teda rozdielna panelaz.
Inac tie detaily su mega krasne
Juro neměl bys link? Jsem na to docela zvědavý, protože z toho co jsem zatím viděl nejsem vůbec přesvědčený o tom, že ten hlavní podvozek je v pořádku. Skoro bych řekl, že už na avizovaných 3D modelech, dávno před vydáním modelu, je hlavní podvozek krátký.
moorwind píše:Technologií lisování je AMK o parník před tamkou
moorwind píše:Celé to začalo tím že tu někteří napsali že tamka je jasně lepší aniž by se do toho AMK aspoň rizlo a hned se vědělo co se kde bude blbě lepit a co bude třeba tmelit. Technologií lisování je AMK o parník před tamkou a to si nemyslím že bych ji potřeboval nějak hanět. Je to tu jak u blbejch na dvorečku mne zajímá recenze typu tohle se povedlo tohle ne, ale jet stylem vidím rámečky a už vím že to je prostě blbě mne fakt nezajímá. Taky si myslím že G6 od Tamky je líp udělaná a lepší jak eduardi a nikomu se to nesnázím vnutit a mám obě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků