Zase jestli tohle není atyp, silnější vzpěry kvůli těm bazookám. V tom muzeu mi připadaly tenčí.
Chápu, holt se nedá nic dělatAlfred Riedel píše:Boxart připravovaného modelu:
https://www.specialhobby.net/2022/01/sh ... rvice.htmlboticka5 píše:Ty Aera A-11/12 zvětšíte do 48? Bylo by to prima
Nezvětšíme. Obchodně by to prima nebylo.
Alfred Riedel píše:Když už to Hannant propíchl![]()
V plánu a v modelaci je hotova nejen A-11 dálková, ale i další verze, včetně A-11HS (finské) a A-12. První je plánována na výročí dálkového letu v červnu.
jenda58 píše:Konečně pořádný Pajpr. Počítáte i s J-3 s tou postarší kabinou (oblá okna)? Ev. s plováky?
Tchert píše:Alfred Riedel píše:[b]Nezvětšíme. Obchodně by to prima nebylo.boticka5 píše:Ty Aera A-11/12 zvětšíte do 48? Bylo by to prima
Mohl by jste to trochu rozvést? V čem vidíte obchodně problém?
Atlis píše:A ja mám otázočku ešte ohľadom J-3/L-4. Kvalita bude ako C-3A alebo skôr vaše novšie veci - Cobra či Emil?
stačí vydržet do jara.Houmr_9 píše:Aero A-11 v 1/72 něco jsem prošvihl? to chci...
ptlo píše:Já bych radši A-10. Pipera dělá Směr, ne? No má mouchy, ale existuje a jako Piper vypadá. Nevíte někdo, jestli L-4 měl křídelní vzpěry profilovaný anebo kulatý trubky? V muzeu Kbely má kulatý trubky, což mě překvapilo.
Pavel Klouček píše:A Fredy s Aerovkama se ozvi, budu určitě lobovat pro libereckou L-BUCB/OK-UCB. Fotky na vyzvání dodám.
Jirka TR píše:Zdravím pane Riedel.
Rád bych se zeptal na takovou drobnost, vydáváte velice pěkné Spitfiry Mk.21 a vyšší. Trochu mi k k nim chybí klapky. Nestálo by to za zvážení je k nim udělat třeba 3D nebo lépe v resinu nebo alespoň v plechu. Děkuji za odpověď.
Michal Dub píše:Alfred Riedel píše:Když už to Hannant propíchl![]()
V plánu a v modelaci je hotova nejen A-11 dálková, ale i další verze, včetně A-11HS (finské) a A-12. První je plánována na výročí dálkového letu v červnu.
Konečně něco zajímacího! Na A-12 nabízím pomocnou ruku, hlavně pozor na muzejní kus ve Kbelich, např. boční chladiče neodpovídají realitě sériových strojů. Když tak přemýšlím, tak mohu nabídnout konzultace i na A/Ab-11/111.
Starý Hásek píše:asi akademický dotaz ale přesto se Vás zeptám : o znovuvydání setu 1/72 dvojkit Viggenu a knížka náhodou neuvažujete ?
Myro píše:Tomáš Ř
Nechceli by ste sa pustiť aj do niečoho v mierke 1/72?![]()
Celkom by sa hodila nová Savoia 84 alebo Bloch 174 či LeO 451, keď už vám to privolávanie tak pekne ide.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 33 návštevníků