Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotazy na Special Hobby

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 12351 • Stránka 484 z 824 • 1 ... 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487 ... 824
  • Odpovědět s citací

Re: Dotazy na Special Hobby

Příspěvekod von Gratz » 16 pro 2021, 00:08

Dobrý den pane Riedele,

chci se zeptat, jestli do budoucna plánujete vydat některého z bojových Meteorů v Izraelském markingu? V hnědo-šedomodré kamo jsou hodně atraktivní, denní i noční mají na svých kontech několik prvenství v IAF. Domnívám se, že by to mohlo být zajímavé rozšíření řady Izraeských mašin ve Vašem portfoliu.

Hezký den přeji

Daniel Ševčík
Jsem letadýlkář zajímající se o válku ve Vietnamu co staví blátoplazy ze druhé světové.
Tamigawy jsou pro děcka, chlapi stavějí KoPro.
Kávu nepiju, dávám přednost čaji. A když čaj, tak Tatranský.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] http://www.kpmopava.cz
von Gratz

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 16 pro 2021, 09:29

Excelentní Cobra na našem blogu:

https://www.specialhobby.net/2021/12/ah ... am-hi.html

von Gratz píše:Dobrý den pane Riedele,
chci se zeptat, jestli do budoucna plánujete vydat některého z bojových Meteorů v Izraelském markingu? V hnědo-šedomodré kamo jsou hodně atraktivní, denní i noční mají na svých kontech několik prvenství v IAF. Domnívám se, že by to mohlo být zajímavé rozšíření řady Izraeských mašin ve Vašem portfoliu.
Hezký den přeji
Daniel Ševčík

Meteor 8/9 IAF je v plánu na duben 2022, možná, že jej doplníme o nějaké arabské kamo

PantherG píše:Děkuji za odpověď pane Riedele.
S fotkami to neřešte, já už si je taky našel na netu. Sice už asi dvacet let žiju jinde, ale i tak jsem poznal, kde to bylo focené.
Jen lituju, že už nežije můj otec. Možná by poznal toho "mladého svazáka" ma traktoru a mohl by k tomu být i příběh.... třeba :P
No to je škoda, že se žádný příběh o svazáku nedozvíme. Příběhy jsou príma. K Zetoru 25 zatím nic dalšího neplánujeme, jen takový doplněk k vojenské verzi. Ale třeba na něco nebo na někoho dojde.

P.S. náhodou figurku "statného svazáka v rádiovce" do výroby neplánujete? Případně "něco" k přivěšení za traktor? Vlečku nebo nějaké to zemědělské nářadí?

Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vasek » 16 pro 2021, 10:19

Cobra pekna, akorat mi ji GLS privezlo :-) Obtisky jsou loupaci jako ma Eduard?
Vasek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 16 pro 2021, 17:34

Obtisky jsou printed by Eda. Jen si nejsem jist tloušťkou laku. Sundavá se lépe tlustá vrstva a já teď nevím jaká tam je.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lubomír Kerék » 16 pro 2021, 17:51

toto by aj mňa zaujímalo, idem sa spýtať vedľa :-)
Lubomír Kerék

• Odpovědět s citací

Příspěvekod von Gratz » 16 pro 2021, 22:44

Děkuji za odpověď. Budu se těšit na doplnění sbirky. (:)
Jsem letadýlkář zajímající se o válku ve Vietnamu co staví blátoplazy ze druhé světové.
Tamigawy jsou pro děcka, chlapi stavějí KoPro.
Kávu nepiju, dávám přednost čaji. A když čaj, tak Tatranský.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] http://www.kpmopava.cz
von Gratz

• Odpovědět s citací

Příspěvekod slavkoss » 16 pro 2021, 23:25

dnes mi prisiel Fw 189C ,budete pokracovat este v dalsich verziach, silnejsie motory, verzia E,Kesselringova ci Jeschonnekova upravena masinka...
pekny den prajem.
slavkoss

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Luboš Tomík » 17 pro 2021, 10:06

Zdravím. =; Touto cestou chcem pochváliť za príkladný prístup k zákazníkovi (po pre neho určite únavnej mejlovej korešpondencii), Vášho zamestnanca p. Ondřeje Hájka. + malý príhovor za navýšenie platu...alebo aspoň 13ty plat... :gift:
Luboš Tomík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 17 pro 2021, 13:08

Zetor 125 ve vinětě na našem blogu:

https://www.specialhobby.net/2021/12/mv ... ubise.html

Luboš Tomík píše:Zdravím. =; Touto cestou chcem pochváliť za príkladný prístup k zákazníkovi (po pre neho určite únavnej mejlovej korešpondencii), Vášho zamestnanca p. Ondřeje Hájka. + malý príhovor za navýšenie platu...alebo aspoň 13ty plat... :gift:

Ondra si pochvalu i odměnu zaslouží, to víme a nebojte, dobrá práce nezůstává bez odezvy

slavkoss píše:dnes mi prisiel Fw 189C ,budete pokracovat este v dalsich verziach, silnejsie motory, verzia E,Kesselringova ci Jeschonnekova upravena masinka...
pekny den prajem.

Jeschonnekova upravená mašina mi nic neříká, čím byla zvláštní? E s hvězdicovými motory zatím neplánujeme, jen jsem si říkal, že kořistní stroje by nebyl špatný přebal.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rage » 17 pro 2021, 13:53

Dobrý den,

ICM vydává jednoho JU 88 za druhým, nyní dokonce chystá mistel. Nebylo by možné vyrobit v rámci doplňků odlévanou/tištěnou zadní šachtu pro ostruhové kolečko s přepážkami. Jde asi jediný nedostatek pěkné stavebnice a podle diskusí zde na fóru lze předpokládat, že počet zájemců by mohl být větší než malý.

Díky za reakci,

Jirka
Rage

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Luboš Tomík » 17 pro 2021, 17:54

Rage píše:Dobrý den,

ICM vydává jednoho JU 88 za druhým, nyní dokonce chystá mistel. Nebylo by možné vyrobit v rámci doplňků odlévanou/tištěnou zadní šachtu pro ostruhové kolečko s přepážkami. Jde asi jediný nedostatek pěkné stavebnice a podle diskusí zde na fóru lze předpokládat, že počet zájemců by mohl být větší než malý.

Díky za reakci,

Jirka

Práve som konkrétne k tomu Junkersovy obdržal kladnú reakciu ohladom doposlania kabínky z Ju 88-C4 ktorú SH dávalo do svojich prebalov. ICM všade kde treba dáva len tú s dvojlaufovú..napr. -C6b Wiitgenstein
Luboš Tomík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 18 pro 2021, 18:52

Info o připravovaném modelu a zároveň o dalším modelu nyní vyprodaném, ale pro reedici připravovaném....

https://www.specialhobby.net/2021/12/sh ... ckory.html

Rage píše:Dobrý den,
Díky za reakci,
Jirka

Na Ju 88 ICM nabízíme kola early i late, včetně ostruhových kol (podle mne velmi pěkné). Šachtu ostruhy zkonzultuji s konstruktérem oněch kol a uvidíme.

Luboš Tomík píše:Práve som konkrétne k tomu Junkersovy obdržal kladnú reakciu ohladom doposlania kabínky z Ju 88-C4 ktorú SH dávalo do svojich prebalov. ICM všade kde treba dáva len tú s dvojlaufovú..napr. -C6b Wiitgenstein

Tu kabinu hodláme nabídnou k prodeji, podobně jako jsme nabizeli čiré díly k L-39 nebo nové kachní plochy k Viggenu. Jen jsem to ještě nezorganizoval....
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rage » 18 pro 2021, 19:39

Díky, zadní šachta pro JU 88 by byla skvělá! A kombinace se zadním kolem ještě lepší.
Budu zvědavý na výsledek Vaší konzultace.

Jirka
Rage

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 18 pro 2021, 21:03

Rage píše:Díky, zadní šachta pro JU 88 by byla skvělá! A kombinace se zadním kolem ještě lepší.
Budu zvědavý na výsledek Vaší konzultace.

Jirka

Pokud bychom to realizovali, tak by do té šachty měla pasovat jak ostruha ICM, tak ta naše lepší, resinová.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 19 pro 2021, 09:41

Plováková Vega 5 na našem blogu:

https://www.specialhobby.net/2021/12/pl ... -jana.html
Alfred Riedel

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 12351 • Stránka 484 z 824 • 1 ... 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487 ... 824

Zpět na Diskuse