Díky moc, jdu na to.

Byl to prostě kluk, co si věčně jen lepil modýlky letadel a pod stolem leštil tágo
K.Vonnegut jr.
K.Vonnegut jr.
Vasek píše:Prima, diky za vycerpavajici odpoved. Jinak do pripadneho dalsiho prebalu se primlouvam za nejakeho Marinaka.
PetrB píše:Já bych se nesměle přimlouval na poladění 3D tisku v kobře...na těch fotkách je místy vidět dost rastr, který by možná vhodnější orientací dílu nebyl tak mrkantní (např. základna "joystiku").
Luki píše:Obraťte se přímo na kolegu O. Hájka - hajek(zavináč)specialhobby.eu. Pokud najde formu nechá Vám to cucnout.
Díky moc, jdu na to.![]()
![]()
![]()
Pepa Novák píše:Dobrý den,
máte prosím i formy na Fairey Battle od CA? řeším obdobný problém s kabinkou jako kolega u Ju 388. Předem děkuji za odpověď.
PetrB píše:Já bych se nesměle přimlouval na poladění 3D tisku v kobře...na těch fotkách je místy vidět dost rastr, který by možná vhodnější orientací dílu nebyl tak mrkantní (např. základna "joystiku").
Alfred Riedel píše:Pepa Novák píše:Dobrý den,
máte prosím i formy na Fairey Battle od CA? řeším obdobný problém s kabinkou jako kolega u Ju 388. Předem děkuji za odpověď.
No snad v cucárně bude. Za pokus nic nedáte, zkuste to.
Jester píše:Pane Riedele,
ještě jednou vám moc děkuji. A poděkování i panu Hájkovi. Rychlost, ochota. Super.![]()
![]()
![]()
Vl. Turek
Pepa Novák píše:Alfred Riedel píše:Pepa Novák píše:Dobrý den,
No snad v cucárně bude. Za pokus nic nedáte, zkuste to.
Děkuji za rychlou a pozitivní reakci Vám i p. Hájkovi, ještě nechám u Omask udělat masky a bude to dokonalé.
Alfred Riedel píše:První přebal Ju 87D-5 (maďarská, rumunská, bulharká a slovenská kamo) bude až vyfrézujeme formy. Patrně v únoru... Druhý přebal Stuky bude v každém případě, až se prodá ten první (přijde mi hloupé, abychom si dělali sami sobě konkurenci). To bude Ju 87D-5/8 v německém zbarvení...
Alfred Riedel píše:A samozřejmě, vzhledem k investovanému úsilí, počítáme s tím, že uděláme i s Ju 87D-1/3/7.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], strycArtus, Vl.Šulc a 7 návštevníků