Tam už cena jasně říká, do čeho se člověk řítí
Tady to už říká samotná "tradiční" značka. Bohužel.
David Koktavý píše: neexistuje jiná, lepší stavebnice tak bych to nijak dál nerozpytvával a bral bych to jak to je...
Víťa Výmola píše:Co je bohužel špatné, to jsou obtisky, které mají viditelný rastr, jako by byly tisklé na tiskárně.
Jan Pavlik píše:Takže začneme stavět další messerschmitty. Tentokrát novinku od AZ model Bf 109 G 10 z továrny Erla Lipsko. Jestli půjde, tak pěkně dohromady jako jejich Bf 109 K, tak se už teď těším až do toho říznu.
Jan Pavlik píše:Martine, já ti rozumim, ...ještě tam chybělo, že je to promarněná šance. Když to porovnám s jinými větroni třeba SG 38 nebo Blaník, tak je to úplně stejné rozložení modelu. Křídla, trupy, výškovka, kolečko, sedadlo a kabina....co jinýho tam dát. Možná malý leptík na palubku s pásy. Víc bych větroně neřešil, stejně ho nikdo jiný neudělá, možná někdo v rezinu za 900 kč a budou zase řešit, že má prohnuté křídla a kroutí se to. Já to stavět nebudu, je mi to jedno, ale takové příspěvky mi přijdou prostě přehnané. Místo, aby měl člověk radost, že si pořídí novou hračku na pár večerů, tak se zase rozjíždí zbytečné flame a to ten model ještě nikdo nestavěl, tak začneme tím, že je to drahé a budem porovnávat počet dílů u Eduardího Fokkera D VII a cenu....249 kč versus 251 kč u MN modelář.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků