Fredy, popiska "agriculture version" znamená, ze bude i jiná verze v budoucnu?
Alfred Riedel píše:Dobrý den, bude ještě někdy toto? Aero A - 300
Mělo by být, někdy během příštího roku.
jirie píše:To Aero , ale bude opět jako resin, že ?
Děkuji.
eda M3 píše:Zetor vypadá parádně, teším se!
Jeden technický dotaz...
Jak mám v eShopu nastavit, aby se mi zobrazovaly modely od nejnovějších?
Prohlížím v mobilu a je jedno jak to udělám, výsledek pořád stejný.
Dám Special Hobby, měřítko, od nejnovějšího a stejně je to pomíchané...
Asi to bude věkem
Olda Homola píše:Již tato otázka padla, ale co avizované překvápko? Září, říjen nebo jindy?
Martin P píše:Neuvažujete prosím o vydaní doplňkových sad výzbroje a závěsů pro P-40 v 1/72.
Určitě by byly zajímavé závěsníky pod křídla, plochý typ přídavné podtrupové nádrže a možná i nějaká puma. Nicméně pumy se sehnat dají.
jirie píše:Olda Homola píše:Již tato otázka padla, ale co avizované překvápko? Září, říjen nebo jindy?
Ještě není "nalito"![]()
Tak doufám, že pak budeme mít důvod se nalít.
Doufám, že to bude taková pecka jako loni ten Emil.
Olda Homola píše:Již tato otázka padla, ale co avizované překvápko? Září, říjen nebo jindy?
Alfred Riedel píše:Pohled na jednu ze zářijových novinek:
https://www.specialhobby.net/2021/09/po ... wnica.htmlMartin P píše:Neuvažujete prosím o vydaní doplňkových sad výzbroje a závěsů pro P-40 v 1/72.
Určitě by byly zajímavé závěsníky pod křídla, plochý typ přídavné podtrupové nádrže a možná i nějaká puma. Nicméně pumy se sehnat dají.
To nevím, možná ještě něco připravímejirie píše:Olda Homola píše:Již tato otázka padla, ale co avizované překvápko? Září, říjen nebo jindy?
Ještě není "nalito"![]()
Tak doufám, že pak budeme mít důvod se nalít.
Doufám, že to bude taková pecka jako loni ten Emil.
Pozor, Aero 300 je starší resinový model, který jen momentálně není v nabídce.Olda Homola píše:Již tato otázka padla, ale co avizované překvápko? Září, říjen nebo jindy?
překvápko bude, pracuje se na něm
Martin P píše:Neuvažujete prosím o vydaní doplňkových sad výzbroje a závěsů pro P-40 v 1/72.
Michal Vyparina píše:Pane Riedele, chtěl jsem se zeptat, až jednou bude Mirage lll a já věřím, že bude, je možné, aby v nějakém univerzálním rámečku byl i tento čumák?
Uživatelé procházející toto fórum: pildo a 15 návštevníků