To jako Eda by měl vynechat G-6 nebo rovnou zrušit celou řadu 109? Abyste se z tý Tamky nepo-to.
DEAD píše:DEAD píše:Jako blesk z cisteho nebe novinka od Fine Molds - resp. soucast Model Graphixu (jako byla Zera)
Ki-43 I Hayabusa 1/72
Mam ho na ceste a jsem velmi zvedav, zda to bude takova pecka jako Zera a Ka-14.
DEAD
Je doma !!! Je to pecka !!!
Zitra uverejnim recenzi na svych strankach
DEAD
Martin F píše:DEAD píše:DEAD píše:Jako blesk z cisteho nebe novinka od Fine Molds - resp. soucast Model Graphixu (jako byla Zera)
Ki-43 I Hayabusa 1/72
Mam ho na ceste a jsem velmi zvedav, zda to bude takova pecka jako Zera a Ka-14.
DEAD
Je doma !!! Je to pecka !!!
Zitra uverejnim recenzi na svych strankach
DEAD
¨
Nýtování udělané podle pravítka, nikoliv podle reality. Obtisky na letoun komiksové postavičky. Jsem zvědavý, jak jim bude sedět netradičně lisovaný trup. Separátně lisovaný rám překrytu kabiny je fajn, ale čirý díl pak vychází hrozně tlustý. Motor a chladič jsou neskutečně odfláknuté....zase taková pecka mi to nepřipadá:-)
Tety píše:Nezlob se Jendo, ale mám doma přes padesát modelů obou výrobců (nutno poznamenat, že postavených, ne v krabicích ve skříni), jen Fw-190 od Edy jsem postavil za poslední rok 11 a Eduard je pro mě srdeční záležitost, ale Tamiya je pořád o dva levely výš, vydá model jen občas, mnohdy to není moje zájmová skupina, a pokud se trefí, jak teď, tak je to pro mě událost, a malý Gustav bude provázet stavitele menšího měřítka jako naprostá legenda minimálně dalších dvacet let, to klidně vsadim trenky, nedivil bych se, kdyby patřil mezi nejvíce stavěné modely všech dob. Proč by pak měla konkurence vydat zcela identický typ? Takže nechápu z čeho bych se měl pos...
Tety píše:Proč by pak měla konkurence vydat zcela identický typ? Takže nechápu z čeho bych se měl pos...
Tety píše:Petře, o jiné koncepci Eduardu, jsem tu sám psal výše, jsem si toho vědom, líbí se mi jejich komplexnost a nebudu muset shánět třeba právě ty dekály (díky Kubouši), také stavím velké série jako pan Pavlík. Mluvím ale o této konkrétní verzi, nedokážu si představit, proč bych si ji měl za pět let koupit od Eduardu. A pokud máš fajn holku, má tě ráda a ty jí, všechno v pohodě, tak já bych do té sousedky, která se na mě včera trochu jinak usmála, nešel, ale chápu, že jsou chlapi, kteří by to riskli... A co se týče toho, že jsem viděl jen fotku, máš naprostou pravdu a v devádestidevíti procentech případu bych ti to odkejval, to jedno procento je ale Tamiya...
Tety píše:Akorát se ještě omlouvám za OT, ale má někdo tip na nějaké kvalitní obtisky k Bf-109 G-6? Stavím většinou z krabičky a vůbec se v tomhle neorientuji. Zajímá mě zejména východní fronta, finští uživatelé aj. Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Martin Černý 'Černoch' a 13 návštevníků