Plánujete v některém přebalu Texanu i stroje US NAVY ( SNJ), případně alespoň doplňky na přestavbu na tyto stroje? Ideálně na ty s hákem

Díky za odpověď. Zdeněk
Zdeněk Valíček, The real Cremator
Na návodech k Frromům zapracujeme, jsem si vědom, źe je tam nemáme a je to chyba. P-40M bude v květnu. Nějaké Simple Sety asi vydáme.Otto Oťák Flégr píše:Dobrý den pane Riedle,
daly by se prosím přidat k modelům např. FRROM, které prodáváte, náhledy kamufláží nebo návody v PDF formátu?
Kdy prosím vydáte P-40M? Vydáte také Simple sety P-40 E, K, M, N ?
Díky za odpověď.
Karl Kopfrkingl píše:Dobrý den, ptal jsem se už na FB, ale odpovědi jsem se nedočkal tak to zkusím zde.
Plánujete v některém přebalu Texanu i stroje US NAVY ( SNJ), případně alespoň doplňky na přestavbu na tyto stroje? Ideálně na ty s hákem
Díky za odpověď. Zdeněk
Alfred Riedel píše:V americkém válečném přebalu bude s velkou pravděpodobností stroj SNJ operující na letadlové lodi USS Wolverine... Tedy bude s hákem.
Alfred Riedel píše:https://www.specialhobby.net/2021/03/cmk-set-4416-26b-invader-cockpit.html
Pohled na nový set CMK....Na návodech k Frromům zapracujeme, jsem si vědom, źe je tam nemáme a je to chyba. P-40M bude v květnu. Nějaké Simple Sety asi vydáme.Otto Oťák Flégr píše:Dobrý den pane Riedle,
daly by se prosím přidat k modelům např. FRROM, které prodáváte, náhledy kamufláží nebo návody v PDF formátu?
Kdy prosím vydáte P-40M? Vydáte také Simple sety P-40 E, K, M, N ?
Díky za odpověď.
Karl Kopfrkingl píše:Dobrý den, ptal jsem se už na FB, ale odpovědi jsem se nedočkal tak to zkusím zde.
Díky za odpověď. Zdeněk
V americkém válečném přebalu bude s velkou pravděpodobností stroj SNJ operující na letadlové lodi USS Wolverine... Tedy bude s hákem.
jenda58 píše:Bude ten parník na krabici?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 9 návštevníků