Nevi nekdo jak vypada Me-210 od Italeri ?
Mam Bilkovu a ta je vazne desna, hnusnej povrch, prapodivny ryti, ktery se ztraci a nesedi moc na obou polovinach trupu, trup je dlouhej - ma delku Me-410. Sisaty kolecka, parodie na chladice, o zcestnem (ne)vybaveni pilotniho prostoru ani nemluvim. Spasovat kridlo a trup je taky maso. Pruhledne dily taky nic moc. Vystrelne otvory zbrani taky nikde.
Tady se vpodstate socha novej model a to me moc nebere.
Vhodne jen pro notoricke preryvace, tmelice a brousice. Sice za ty prachy necekam Hasegawu, ale tohle ma to mooooc much najednou.
Pokud by ta Italeracka 210 byla alespon ve stejne kvalite jako jejich 410 a bude bez vetsich tvarovych chyb, tak bych si ji poridil.
Ma nekdo naky foto vylisku Italerky ?
Kontaktu WOLVERINEho. 410/210 Italeri je skoro to samy, až na detaily. Jinak já sem Bílka stvěl někdy v 8 třídě a na nic si stěžovat nemůžu - akorát to chce pořídit lepty. Křídlo sedí, stačí kapka tmelu, kola jsou fajn, pěkný disky, dezén.
Upozorňuju, že nejsem ZMLSANEJ tamkou a gawou. a kapka tmelu nikoho ještě nezabila.
PS - zejtra si jdu po deseti letech pro další 210tku od Bílka
No já nevím,mě se zdá trochu rozměrově mimo,zvlášť SOP a motory.
Moje postavená Italerka leži v krabici.
Tady je moje stavba modelu od Fine Models
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?t=4503
Rimmer, vsetko co se tyce Me 410 od Italeri plati pro Me 210 stejne firmy, az na nektere detaly jsou to stejne vylisky. Prebal Me 210 od Italeri udelal kdysi Revell (lepsi dekaly no cena byla hodne vyssi).
Z doplnkama je na tom trochu lip:
- lepty od Eduardu,
- lepty od Partu,
- kokpit od Airese,
- kola od Kory.
Horsi je to s dekalama, na 210 nikto nic nevyrabel, a Italeracke se mne nelibi, tak mne lezi dve 210 od Italeri vo skrine i ceka na nejake zajimave dekaly.
Pozdrav Marcin Surzyn Rozestavěno: Bombonierove Bf 109G-6/AS/N a Bf 109G-10 bud G-14/AS
Tak rozměrově mimo je, jak sem už dávno zjistil. Ale stavěla se celkem dobře. JInak ta Tvoje od FineModles je fakt PARÁDNÍ Razz Razz Razz
Taky bych do toho šel, jen mi přijde, že toho tmelení je tam o něco víc, než u toho Bílka. Ale jinak je to OK, a za ty prachy, co se ted´ prodává je to dobrá koupě.
To: Fikus "Křídlo sedí, stačí kapka tmelu, kola jsou fajn, pěkný disky, dezén. "
Souhlasim jen s tim, ze kridlo skoro sedi. Na prave dolni pulce kridla je kridelko o 5 mm delsi, na leve horni neni 1 velka krytka nadrze, a prechod kridlo trup (hlavne dole) me nesedel o 2 mm !!! Pravda je ze jsem asi malo brousil kryt pumovnice, jenze pak by to zase nesedelo jinde, jako ze to stejne nesedelo. Kapka tmelu? Hooodne velka.
Stavim skoro vsechno, ale nerad zbytecne ryju. Tmeleni beru, tomu se nevyhne zadnej model, ale ne v takovem rozsahu. To same plati o brouseni. Kdysi hodne davno jsem lepil 410 od Matchboxe a ten teda sedi o moc lip a i to malo ryti co ma je lepsi (neztraci se a je tenci a hlubsi). Zas ma pri svym stari jiny mouchy.
Je zajimavy, ze snad nikdo nema za pilotem ten ram z trubek, co je videt na kazde fotce kabiny. Pritom je to daleko vic videt nez nakej pitomej budik na pristrojovce.