Slušnost prostě nade vše ...

Vláďa Obr, 65 let, stavím letadla Československých pilotů.
Michal Šourek píše:Martine projdi si jen par prispevku zpet a vse tam je. Dotaz kde se lisuje, jestli made in cz i Atlisovo sice obecne, ale v ten moment cilene cosi o koulich. Ale v poho, ja treba zastavam nazor, ze vyrobce nemusi rikat vse a nekdo si mysli, ze musi. A od toho se odviji debata, ktera se nekdy zbytecne zvrtne.
M
Aeromodelar píše:Já se hlásím![]()
Jelikož SH v této pětiletce chystá pouze jediný typ který mě zajímá, zeptám se tedy na Aero C-3B.
Bude do letošních Vánoc, nebo i dříve?
Vydáte samostatně "německý" přebal i "československý", anebo půjde již jen o "smíšený" přebal?
Předem díky za odpověď.
Alfred Riedel píše:To Atlis: já mám koule napsal, že Vám do toho nic není, kde co vyrábíme. Už proto, že je to součást našeho know-how. A to nebudeme nikde troubit.
Martin Černý 'Černoch' píše:Dovolím se vrátit k fotce "forem/vložek"....některé typy jsou fakt zajímavé, ani si je z historie moc nepamatuji,ale na první i druhé fotce je vložka s popiskem Voutour...znamená že tento typ byť je relativně mladý už nebude? Nebo jaké verze se vyřazení dotklo? Poukud je to ten proudový .
cencul.sk píše:Zdravím pán Riedel. Mal by som otázku k možnosti zasielania objednávok z vašich e-shopov cez zásielkovňu - bolo by možné pri nákupe zriadiť aj takúto formu zasielania?
Napríklad teraz, keď chcem od vás niečo zaslať na Slovensko, tak je to len cez kuriéra, a to celú zásielku predražuje. Keď som naposledy kupoval na cmk kits, tak to bolo okolo 10€.
Ďakujem za vašu reakciu
Moc ne, jen vím, že ve skladu by měly být nějaké výlisky NiD 52/62/72. Nevím, ale kolik a jaké verze. Možná je nějak zužitkujeme.J. Fedič píše:Zpátky k modelům: plánujete reedici či spíše na novo Dewoitine 371 family, Loire 46 a další Francouze?
Díky
Martin Černý 'Černoch' píše:Dovolím si položit dotaz ještě jednou, když už byly fotky zveřejněny, tak snad to není státní tajemství.
Martin Černý 'Černoch' píše:Dovolím se vrátit k fotce "forem/vložek"....některé typy jsou fakt zajímavé, ani si je z historie moc nepamatuji,ale na první i druhé fotce je vložka s popiskem Voutour...znamená že tento typ byť je relativně mladý už nebude? Nebo jaké verze se vyřazení dotklo? Poukud je to ten proudový .
Alfred Riedel píše:Info o chystané novince:
https://www.specialhobby.net/2021/02/sa ... -tank.htmlcencul.sk píše:Zdravím pán Riedel. Mal by som otázku k možnosti zasielania objednávok z vašich e-shopov cez zásielkovňu - bolo by možné pri nákupe zriadiť aj takúto formu zasielania?
Napríklad teraz, keď chcem od vás niečo zaslať na Slovensko, tak je to len cez kuriéra, a to celú zásielku predražuje. Keď som naposledy kupoval na cmk kits, tak to bolo okolo 10€.
Ďakujem za vašu reakciu
Nemohu nic slíbit, než to, že tento problém budu ventilovat na poradě. Vůbec netuším, co to obnáší zařídit zásilkovnu jako další možnost zasílání.
Aero MB-200 | L-410 T Turbolet |
MIG-21 F-13 Letecké muzeum Kbely | |
Z-37A Čmelák aneb Štefan po 30.letech |
Uživatelé procházející toto fórum: Semo82 a 10 návštevníků