Chtěl bych se zeptat Ki-54 bude short run, nebo z kovových forem? A kdy bychom se mohli těšit?
Roman
Americke spinače, Ruske spinače, všechno je to jedno - všechno je to Thajvan.
Michal Vyparina píše:Za Prillera, Mölderse a Bära máte pochvalu.
RomanK píše:Dík za info
Budeme se moct těšit i na jiné dvoumotoraky krom ohlášeného mosquita, Ki-54 a Pucare?
Roman
Karel Pilát píše:Michal Vyparina píše:Za Prillera, Mölderse a Bära máte pochvalu.
Já jsem chtěl Rudorffera, takže ode mne nic.
Michal Vyparina píše:Karel Pilát píše:Michal Vyparina píše:Za Prillera, Mölderse a Bära máte pochvalu.
Já jsem chtěl Rudorffera, takže ode mne nic.
Za ně jsem rád, ale dovedl, bych si dané piloty představit u jiných verzí Emila. Ani u AZ/KP ani u SH jsem neorodoval za nějaké kam. schéma. Mrzí mě, že SH vydali skoro to samé jako AZ/KP. Mölders by byl krásný u E-4, Bära a Prillera u E-1. U JG 51 je tolik krásných mašin.
Na Rudorffera byli pěkné podklady v REVI. Z toho by se dalo vyjít, ne??
jenda58 píše:Dobrý den. Prohlížím si váš (staro)nový Boston III "Intruder" a musím upozornit na zmatečný návod. Nejprve jsem narazil na text u obr. 5 "Úprava dílů A19,20.....A21"/"Carefully A20,21......A21". Správně by byla AJ verze, kdyby ovšem na obrázku nebyly kresleny díly A19 a A20. Díl A21 jsem zde hledal marně (to je pak sedačka na obr. 15).
Správně by tedy mělo být: "Úprava dílů A19 a 20...Na díle A20 odřízněte roh dle obrázku". Ten obrázek/detail tam taky není, na rozdíl od návodů MPM.
Ten zmatek s díly 19-21 jsem našel i u některých návodů MPM.
To jen tak pro pořádek, až budete vydávat další Bostony, abyste si zrevidovali návody.
Uživatelé procházející toto fórum: matus7532 a 9 návštevníků