Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotazy na Special Hobby

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 12375 • Stránka 379 z 825 • 1 ... 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382 ... 825
  • Odpovědět s citací

Re: Dotazy na Special Hobby

Příspěvekod Mirek glock Říha » 08 led 2021, 13:56

dmoravan píše:Ďakujem za odpoveď, takže zatiaľ sa dá vychádzať iba z kresieb a také šťastie ako pri LeO-451 nemáme ... Snáď sa časom niečo nájde, či už 63.11/630 ... Pán Riedel, plánuje sa reedícia tohoto zaujímavého modelu?

Sešit Les Ailes de Floire No.9 tam je nákres systému zatahování podvozku fotka nikoliv....
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod dmoravan » 08 led 2021, 17:50

Mirek glock Říha píše:
dmoravan píše:Ďakujem za odpoveď, takže zatiaľ sa dá vychádzať iba z kresieb a také šťastie ako pri LeO-451 nemáme ... Snáď sa časom niečo nájde, či už 63.11/630 ... Pán Riedel, plánuje sa reedícia tohoto zaujímavého modelu?

Sešit Les Ailes de Floire No.9 tam je nákres systému zatahování podvozku fotka nikoliv....

Ďakujem za upozornenie na konkrétne Les Ailes de Gloire - mám a taktiež aj predstavu, ako tu podvozkovu šachtu upraviť. Dúfal som, že tím z SH niečo také by mohol mať. Model vznikal v roku 2005 a zodpovedá vtedajším poznatkom. Napriek tomu tímu SH a pánovi Riedelovi patrí veľká vďaka za kopu francúzský lietadiel z edície Azur. Páni, moja úcta ..
dmoravan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raymond Kaňa » 08 led 2021, 18:08

Alfred Riedel píše:
Tomas_Kovarik píše:.... Rád bych spíše podpořil penězi firmu z ČR/EU než ty Britské teplouše, věřím
že to chápete. Mluvilo se o tom hodně, že to chystáte ale nevím jestli to spíš není science-fiction.
Díky za upřímnou odpověď.

Nevím sice, jaké sexuální orientace jsou lidi od Airfixu :-D , ale Mosquito rozhodně nevzdáme. Určitě budeme rychlejší než Airfix. A pokud nás podpoříte, tak budeme určitě rádi.

Nemám rád "politickú korektnosť", ale produkciu z Británie označiť ako produkciu Britských teplošov je úplne cez čiaru a mimo. Nepochybne to porušilo kódex fóra!
Okrem toho, že to mnohé hovorí o nejakom osobnostnom probléme dotyčného, tak mi je ľúto, že predstaviteľ firmy, ktorej fandím to prejde smajlíkom (to tiež o niečom svedčí). Tiež ma zaráža, že admin sa cez to preniesol bez povšimnutia...
Raymond Kaňa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka TR » 08 led 2021, 18:43

Zdravím pane Riedel.
Když jste zmínil Mosquito. Bude také ve spolupráci s firmou Eduard, jako Bf-109E? Pokud ano, lze předpokládat konečný model? :D
Rozdělané: C-130H Italeri, OV-1D Hasegawa, 3x P-51D Eduard, 2x P-51D Tamiya, 1x P-51B Arma Hobby, 1x P-51B AZ model
Jirka TR

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomas_Kovarik » 08 led 2021, 19:56

Raymond Kaňa píše:Nemám rád "politickú korektnosť", ale produkciu z Británie označiť ako produkciu Britských teplošov je úplne cez čiaru a mimo. Nepochybne to porušilo kódex fóra!
Okrem toho, že to mnohé hovorí o nejakom osobnostnom probléme dotyčného, tak mi je ľúto, že predstaviteľ firmy, ktorej fandím to prejde smajlíkom (to tiež o niečom svedčí). Tiež ma zaráža, že admin sa cez to preniesol bez povšimnutia...

Já jsem to trošku přiznám, byl to takový nejapný žert (Inside joke). Jestli se to kohokoliv dotklo tak se za to
omlouvám. Necítím to ale tak, že bych porušoval podmínky modelfora. Takové žerty a narážky se mezi muži
občas dělají a pokud se nenajde někdo útlocitný, nebo přímo buzerant tak se to přejde smíchem nebo odfrknutím
a jede se dál. Už takové věci psát nebudu - na svoji obhajobu chci jenom napsat, že to byl žert/ narážka a sranda.

Laskavě do toho netahejte pana majitele Special Hobby.
Jsem již v důchodu a modely si stavím pro radost a potěšení do vitrínky. Stavím letadla RAF + USAAF v měřítku
1/48.
Tomas_Kovarik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Karel Pilát » 08 led 2021, 20:22

Tomas_Kovarik: Máš akvárko?
rozestavěno: 7 kousků
mezi nimi: Do23 (Planet Models), Ju290A-7 (Revell), Ju88S-3 a Mistel 1 (Hasegawa)
2022: Fw190G-3 (konverze z Eduardu), Ar232A-10 (konverze z Mach2)
2023: He 219 V9, pilot W. Streib (Dragon), Bf110B-1 (Eduard + AML konverzní set)
2024: Heinkel He111H-8 (konverze z Revellu), Ar232B-05 (Mach2)
Karel Pilát

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raymond Kaňa » 08 led 2021, 20:57

Nazdar,
pokiaľ je sebareflexia úprimná, tak je to dobré znamenie. Mne na tom viac ako buzeranti prekážal ten negatívny kontext. Nebol by som rád, ak by sme si z fóra urobili priestor, kde si budeme vybíjať nejaké svoje osobné problémy a urážať kohokoľvek, a je jedno či Britov, alebo buzerantov, Ostravákov, alebo Košičanov. Mne vadí aj štýl Atlisa, ktorý ma často pravdu, ale je zbytočne agresívny (tiež má nejaký osobný problém, ktorý si asi takto rieši...). Mali by sme byť k sebe láskavejší a úctivejší, svet bude krajší. To je všetko, o čo mi ide. Dík, mier. Raymond
Raymond Kaňa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 08 led 2021, 21:39

Jirka TR píše:Zdravím pane Riedel.
Když jste zmínil Mosquito. Bude také ve spolupráci s firmou Eduard, jako Bf-109E? Pokud ano, lze předpokládat konečný model? :D

Mosquito neděláme s Eduardem, ale stejnou technologií jako Bf 109E. Nemám rád řeći o konečném modelu, ale věřím že naše Mosquito bude dobré.

Ohledně sexuální a jiné orientace výrobců, jsem toho názoru, že ta poznámka byla zbytečná. Proto jsem ji přešel pousmáním (smajlíkem) s tím, že je zbytečné to komentovat, protože tady jsou důležité modely. A nejsem majitel SH.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Luboš » 08 led 2021, 23:42

Pane Kovaříku, nějak mám pocit, že se vám podařilo do té vaší neupřímné omluvy propašovat další urážky. Číst to mohou všichni, včetně kluků a holek z kroužků a pro ně by jste jako člověk, který už něco zažil, mohl být vzorem. :(
Lubomír Hrdlička, Uničov
Luboš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lavi » 09 led 2021, 09:49

Vzorem by být nemohl a ten údajný "žert/narážka a sranda" byl těžce mimo.
Lavi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Holly » 09 led 2021, 11:11

Tomas_Kovarik píše:Takové žerty a narážky se mezi muži
občas dělají a pokud se nenajde někdo útlocitný, nebo přímo buzerant tak se to přejde smíchem nebo odfrknutím
a jede se dál.

tady ale nejste v Kauflandu ve frontě na brambory v akci

dotaz na AR :
pokud Vám ICM "vyfouklo" Beauforta, co takhle Hampden 1/48 ?
Holly

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vladstepanek » 09 led 2021, 13:44

ICM Beaufort má být Mk.I. Moc si nedovedu představit, že udělají speciálně RAAF Mk. VIII. I když u nich nikdo neví a třeba Dorniery vytěžují dost (len tá 217K im tam chýba, Kefalín...)
Ale Hampdena 1/48 - ANO! A není zas tak velkej, když jste zvládli Síbla...
vladstepanek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 09 led 2021, 13:52

U Dorňasů chybí i 217N-2. Jo, Hampden/Hereford či Wellesley by byly OK. Akorát se mi zdá, že SH má čtvrtky až na třetí koleji.
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 09 led 2021, 14:40

Bokorysy jedné z únorových novinek Special Hobby:

https://www.specialhobby.net/2021/01/sh ... 3-172.html

Holly píše:dotaz na AR : pokud Vám ICM "vyfouklo" Beauforta, co takhle Hampden 1/48 ?

Nepřijde mi to úplně zajímavé.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin_L. » 09 led 2021, 18:02

Dobrý večer pane Riedel, chtěl jsem se jen zeptat co za další model v 1/32 rozmýšlíte po Whirlwindowi? Když umíte parádně Eduardí model zmenšit a vydat v 1/72, nešlo by to i obráceně do 1/32 ? Nebo po parádním Tempestu by mohl následovat Typhoon , už by si to zasloužil... ten od Revella je pravěk. A takový marking pana Maňáka ... (:)
Martin_L.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 12375 • Stránka 379 z 825 • 1 ... 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382 ... 825

Zpět na Diskuse