Pokiaľ to bude ako všetko čo urobili doteraz, tak je dosť pravdepodobné.
elefson11 píše:Zkusím to napsat jinak - mám dojem, že mezi Trumepeterem/Hobbybossem na jedné straně a Borderem na druhé straně probíhá nějaká forma sdílení dat z projektů. Takže mě napadá, jestli něco obdobného nedibe např i mezi Border a HKM.
Navrátil píše:elefson11 píše:Zkusím to napsat jinak - mám dojem, že mezi Trumepeterem/Hobbybossem na jedné straně a Borderem na druhé straně probíhá nějaká forma sdílení dat z projektů. Takže mě napadá, jestli něco obdobného nedibe např i mezi Border a HKM.
Trumpeter, HobbyBoss a ILK jsou jedna firma. To je obecně známá věc. Nakonec i rozdělení portfolia je jaksi poplatné brandům. To dělají téměř všichni. Jen nerozumím, proč by takový moloch jako oni, měl potřebu sdílet data s Borderem, který si zjevně jde svoji cestou. Historicky si udělali co chtěli, bez ohledu na to, jestli to někdo dělá a jak chtěli, bez ohledu na to, jestli to je správně, nebo dost technologicky vpředu. Možné je cokoliv, ale takhle navenek a historicky to moc smysl nedává. Pokud vím, dokonce nikdy nic nepřebalili a ani si nepamatuju, že by někdo přebalil něco jejich (to samozřejmě nevím na 100%).
Aleš R. píše:Navrátil píše:elefson11 píše:Zkusím to napsat jinak - mám dojem, že mezi Trumepeterem/Hobbybossem na jedné straně a Borderem na druhé straně probíhá nějaká forma sdílení dat z projektů. Takže mě napadá, jestli něco obdobného nedibe např i mezi Border a HKM.
Trumpeter, HobbyBoss a ILK jsou jedna firma. To je obecně známá věc. Nakonec i rozdělení portfolia je jaksi poplatné brandům. To dělají téměř všichni. Jen nerozumím, proč by takový moloch jako oni, měl potřebu sdílet data s Borderem, který si zjevně jde svoji cestou. Historicky si udělali co chtěli, bez ohledu na to, jestli to někdo dělá a jak chtěli, bez ohledu na to, jestli to je správně, nebo dost technologicky vpředu. Možné je cokoliv, ale takhle navenek a historicky to moc smysl nedává. Pokud vím, dokonce nikdy nic nepřebalili a ani si nepamatuju, že by někdo přebalil něco jejich (to samozřejmě nevím na 100%).
Jj přebalili, třeba H-34 1/48
Michal Šourek píše:Na Hyperscale je několik poznámek od Italů k nové MC202
https://www.hyperscale.com/2023/feature ... emdt_1.htm
M.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] a 11 návštevníků