Mohl by vyjít v pátek.
happy píše:Vl.Šulc píše:Hurricany uděláme, včetně všech dvojek. Důvod se jim výhnout už v tuto chvíli v podstatě pominul.
Vážený pane Šulci, z Vašich posledních vyjádření, tedy zde "pominulý důvod" a před pár dny koment k napáleným cenám PL a UA výrobců, mám téměř pocit, že Vás jejich cenová politika sejří / je pro Vás výzvou ukázat jak to nastavit efektivněji a nebudete ve svých plánech brát ohled na jejich plány či záměry? Nebo je je tento můj dojem naprosto mylný a je za tím (Hurri 1:48?) něco jiného?
Taky mne zaujala zmínka o snad narovnání (uspořádání) vztahů s KaPe-lou / AZ. Je ve výhledu nějaké spolupráce či jde jen o rozdělení pole? Můžete k tomu případně něco uvést?
Vl.Šulc píše:happy píše:Vl.Šulc píše:Hurricany uděláme, včetně všech dvojek. Důvod se jim výhnout už v tuto chvíli v podstatě pominul.
Vážený pane Šulci, z Vašich posledních vyjádření, tedy zde "pominulý důvod" a před pár dny koment k napáleným cenám PL a UA výrobců, mám téměř pocit, že Vás jejich cenová politika sejří / je pro Vás výzvou ukázat jak to nastavit efektivněji a nebudete ve svých plánech brát ohled na jejich plány či záměry? Nebo je je tento můj dojem naprosto mylný a je za tím (Hurri 1:48?) něco jiného?
Taky mne zaujala zmínka o snad narovnání (uspořádání) vztahů s KaPe-lou / AZ. Je ve výhledu nějaké spolupráce či jde jen o rozdělení pole? Můžete k tomu případně něco uvést?
Ne, já nemám problém s jejich cenovou politikou. Tu se zájmem sleduji, komentuji, ale ne proto, že by mi vadila. Co mi vadí jsou borci, kteří říkají, že ty ceny jsou v pohodě a nedělají nikomu žádný problém.
Pominutý důvod znamená, že vzhledem k tomu, jak kolegové prodávají svého Hurricana, nemáme důvod se mu nadále vyhýbat.
Dohoda s panem Muzikantem není o žádném dělení pole, ani o spolupráci. Je o tom, že protistrana nebude kopírovat naše věci.
Vl.Šulc píše:Co mi vadí jsou borci, kteří říkají, že ty ceny jsou v pohodě a nedělají nikomu žádný problém.
Radek A píše:Vl.Šulc píše:Co mi vadí jsou borci, kteří říkají, že ty ceny jsou v pohodě a nedělají nikomu žádný problém.
Ale takhle to nikdy nikdo z nás nepostavil.
Kalousek Petr píše:vnímání ceny je z mnoha důvodů relativní
Tak až tohle budeš jednou číst nad regály v marketech a z faktur za media a nedej bože z účtů za lékařská ošetření , zajisté změníš názor ...
Vl.Šulc píše:Pavel Mazač píše:Dobrý den pane Šulci, vím že Hurricane jste zatím dal k ledu, ale lze doufat někdy výhledově že bude (a pokud ano, tak jestli bude i verze IIa )?
Hurricany uděláme, včetně všech dvojek. Důvod se jim výhnout už v tuto chvíli v podstatě pominul.
jenda58 píše:Hledím na obsah....a koupím za tisíce doplňky...
jenda58 píše:A stojí pak ten obsah za 1000+?
Uživatelé procházející toto fórum: Semo82 a 13 návštevníků