Jo,pred casom sa pisalo tusim v Modelari o distributorovy zo Slovenska alebo z Ciech a akosi sa nic nedeje ani s dovozom J7W1 1/48 a ten je vonku uz dlhse. Tohoto roku si nadeje nerobim,jedine objednat odnekial od nejakeho Azijskeho predajcu.
Jozef66, tak si to objednaj zvonku, aký problém? Za 10-14dní to máš doma a možno lacnejšie ako v kamennom obchode. Ak to teda vôbec niekto dovezie... http://www.hlj.com/product/VOLSWS48-01/Air
[quote="Peter Frišlovič"]Tak nakolko ten model vychádza na nejakých 34€ bez poštovného, tak je velmi vysoká pravdepodobnosť že ti to prejde bez dphčky... [/quoteMK] Myslim,ze neprejde jako pise Vaso Hochmut,colnici to vymaknu pokial je celkova hodnota tovaru nad 30€. Pocitam postovne+10%dph+Paypal= cca15-20€ navyse.A este ani nieje v predaji,chybaju potrebne udaje,napr.váha tovaru.Pockame a uvidime.Na ten kit cakam pomali 3 roky takze si ho nenecham ujst.
Jozef, ja nakupujerm z Japonska a Honkongu veľmi často a zatiaľ mi preclili len dve či tri objednávky čo boli nad 50€ Spústa mi prešla bez problémov. Aj colníci sú ľudia a sú medzi nimi aj modelári Tiež predvčerom som platil 6500 yenov na HLJ tak uvidíme
Model krasny, len nevhodne meritko... V Bratislave na poste zadrziavaju colnici az baliky cca 50€ a viac a niekedy pustia uplne vsetko. Horsie je to kurierom, tam prejde cez colnicov uplne vsetko.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť! Napravíme tento svet, keď ho naľavíme?
Pockam,uvidim.Kupoval som napr. z ebay neraz az do 50€ a nic som neplatil naviac.Zda sa,ze ich(colnikov) zaujimaju len oficialny predajcovia.Skoda ze colnikov modelarov nieje viac