Al CZ píše:Letadla neumím….
Víme

Al CZ píše:Letadla neumím….
Jeňýk píše:Pane Šulci, myslím Hurristory. Kokpit nejde složit bez převrtání usazovacích otvorů v trupu, nohy jsou šišatější, než ty z vaší devítky spita a výstřelné otvory lisované zhora, místo zepředu.
Jeňýk píše:Pane Šulci, myslím Hurristory. Kokpit nejde složit bez převrtání usazovacích otvorů v trupu, nohy jsou šišatější, než ty z vaší devítky spita a výstřelné otvory lisované zhora, místo zepředu. No a vzhledem k tomu, že jediné, s čím mám u Edy opakovaně potíže, jsou obtisky, tak celkově zklamání. U vašich 109 mě trápí jen ty obtisky, zbytek je super. Jenom teda leptané plechy výfuků se mi ty starší F/G6 líbily víc, než upravené G10. Protože tím zeslabením už nemají rysky a modelář bez ohýbačky je v pasti. Ani vaše modely, jako nic na světě, nejsou dokonalé, ale konstrukčně a lisařsky nejlepší, co znám.
Jeňýk píše:No, třeba sedmička na kbelskou mašinu v G10 RC je jak vybli.... .Teda byla, nez se mi oloupala pri odlakování. Tak jsem tam dal šestku, asi z Fridricha, lak jsem odloupl radši už na aršíku a je mnohem sytější. S tím odstraňováním laku mám vůbec pořád potíže. Vím, že říkáte, že to není nutnost, ale ten krycí lak stříbří už na aršíku. Nicméně je mi jasný, že je to povrchem. Nastříkám céčka, přeleštím kapesníkem a dávám obtisky. Protože když dám lesklý lak pod obtisky, tak mi blbě drží wash. Vím, že je to moje chyba, ale prostě vaše staré obtisky jsou dokonalé.
Rosťo, nemyslím jejich polohu, ale to, že tvar toho důlku je lisován z plochy a ne z hrany, když to chceš odvrtat, není se pořádně čeho chytit.
Vl.Šulc píše:Ten lak je pořád stejný
Uživatelé procházející toto fórum: jardaf a 29 návštevníků